OPPO Reno 6 Z 5G Özellikleri Ortaya Çıktı

OPPO Reno 6

OPPO Reno 6 5G modelinin ne zaman geleceğini öğrendik. 21 Temmuz tarihinde çıkış yapacak akıllı telefonun temel özellikleri şimdi de Geekbench adlı sitede ortaya çıktı. Böylece telefondan neler beklememiz gerektiğini görüyoruz. İşte özellikleri!,

Bu yılın Mayıs ayında şirket, Reno6 serisinde Reno6 5G, Reno6 Pro 5G ve Reno6 Pro 5G olmak üzere üç telefon duyurdu. Şimdi ise şirket, Reno6 Z 5G olarak adlandırılacak olan diziye yeni bir üye eklemeye hazırlanıyor.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Oppo Reno5 Gaming Edition ortaya çıktı


OPPO Reno 6 Z 5G Geekbench listesi ortaya çıktı

Geekbench listesi sayesinde telefonun bazı özelliklerini öğrendik. Ayrıca sızan bazı özellikler de onaylanmış oldu. 21 Temmuz tarihinde telefonun çıkışı olacağını bildirmiştik. Şimdi de telefon özellikleriyle Geekbench listesinde karşımıza çıkıyor.

Akıllı telefon CPH2237 model numarası ile karşımıza geliyor. Geekbench listesi telefonun, MediaTek Dimensity 800U olan MT6853V/TNZA kod adlı işlemciden güç aldığını ortaya koyuyor. Bu işlemci, 8GB RAM ile geliyor. Ancak lansmanda bu seçenekler artabilir. Ayrıca cihaz muhtemelen Android 11 tabanlı ColorOS 11 ile gelecek.

OPPO Reno 6 Z 5G
OPPO Reno 6 Z 5G

OPPO Reno6 Z 5G özellikleri

Geekbench 5 testine göre telefon tek çekirdekli testte 589 puan ve çok çekirdekli testte 1749 puan almış. Ek olarak daha önceden duyduğumuz bazı sızıntılar da mevcut. Güvenilir kaynak Abhishek Yadav, kısa süre önce Reno6 Z 5G’nin temel özelliklerini paylaşmıştı. Kaynağa göre telefon, 60Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Ayrıca cihaz, Corning Gorilla Glass 5 ile korunacak.

Bunların yanında arka tarafta Reno6 Z 5G, 64 MP birincil kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro lens içeren üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ön kısımda ise selfie ve video aramaları için 32 MP kamera olacak. Cihazın bahsettiğimiz 8GB RAM seçeneği, 256GB dahili depolama ile eşleşecek. Telefonun 4.310 mAh kapasiteli bir pile sahip olduğu ve 30W hızlı şarjı desteklediği de söylentiler arasında. Tekrar hatırlatmamız gerekirse, Reno6 Z’nin resmi çıkış tarihi 21 Temmuz.

Exit mobile version