OPPO Reno 6 Pro, Reno 6 Pro + TENAA’da görüntülendi

OPPO Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro +, TENAA sertifika platformunda görüldü. OPPO Reno 6 serisinin lansman tarihi 22 Mayıs olacak.. Anahtar özellikler arasında 6,55 inç ekran, dörtlü kamera kurulumu ve 5G bağlantısı mevcut.

OPPO Reno 6 serisinin Reno 6, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + olmak üzere üç cihaz getirmesi gündemde. Yakın tarihli bir sızıntıya göre, OPPO Reno 6 serisi, markanın 22 Mayıs’ta yapılacak yıl ortası gala etkinliğinde ilk kez sahneye çıkacak. İddia edilen lansmana yalnızca birkaç gün kala, OPPO Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + bugün TENAA sertifika platformu aracılığıyla sızdı. Listeler, Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + teknik özelliklerini gösteriyor. Ayrıca canlı görüntülerdeki tasarımlarını da ortaya koyuyor. Gelin birlikte inceleyelim.

Xiaomi’nin Bill Gates ile ilgili tweet’i ortalığı karıştırdı

Önceki raporlara göre Reno 6 Pro’nun model numarası PEPM00 ve Reno 6 Pro + modelinin numarası PENM00. Bugün Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + özelliklerini ve canlı görüntüleri ortaya çıktı. MySmartPrice bu görüntüleri TENAA sertifika platformunda paylaştı.

OPPO RENO 6 VE RENO 6 + AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

TENAA’ya göre Reno 6 Pro + 6,55 inç ekran boyutuna sahip olacak. Liste, 2.200mAh batarya ile geleceğini ortaya koyuyor. Ancak aynı kapasitede iki pil paketi olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle, cihazın 4.400mAh toplam pil kapasitesine sahip olmasını bekleyin. TENAA listesine göre Reno 6 Pro +, 5G bağlantısı ve Android 11 işletim sistemi ile gelecek. Reno 6 Pro Plus’ın 160,8 x 72,5 x 7,99 mm boyutlarında olacağı görünüyor.

TENAA listesinde Pro modeli, akıllı telefonun 6.55 inçlik bir ekran, 2.200mAh pil kapasitesiyle karşımıza çıkıyor. Ayırca liste çift SIM ile 5G bağlantısı ile geleceğini ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra Android 11 işletim sistemi desteğiyle geliyor. Ayrıca Reno 6 Pro’nun 160.0 x 73.1 x 7.6mm boyutlarında olacağını da gösteriyor.

TASARIMLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Bu cihazların tasarımına gelelim. Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro Plus, ekranın sol üst köşesinde delikli bir ekrana sahip. Her iki telefon da arkada dörtlü kamera kurulumuna sahip dikdörtgen bir kamera tümseğine sahip olacak. Dahası, canlı görüntüler Reno 6 Pro ve Reno 6 Pro + ‘nın cihazın sağ tarafında bir güç düğmesi var.  Ayrıca solunda ses düğmeleri olacağını da gösteriyor.

POCO M3 Pro Detayları Ortaya Çıktı

Exit mobile version