Oppo Reno 5 Pro sertifikasıyla göründü

Oppo Reno 5 Pro 5G, bir HDR10 + sertifika sitesinde görüldü. Telefonun 5G’nin PDSM00 ve PDST00 model numaralarını taşıyan iki çeşidi, sitede HDR10 + sertifikasını onaylayan listelendi. Akıllı telefonlar, birkaç gün önce TENNA’da görüldü ve Oppo Reno 5 Pro 5G varyantlarının temel özelliklerini ve iddia edilen görüntülerini ortaya çıkardı. Akıllı telefonların yakında Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İki akıllı telefonun 5G varyantının HDR10 + listesi, telefonların HDR10 + ekranlara sahip olacağını doğruluyor. Liste ilk olarak MySmartPrice tarafından tespit edildi.

Whatsapp Kaybolan Mesajlar özelliği nasıl kullanır? İşte detaylar

Oppo Reno 5 Pro 5G’nin beklenen teknik özellikleri

Liste, telefon hakkında başka bir şey ortaya koymasa da, son TENAA listesi, akıllı telefonun 1.080×2.340 piksel çözünürlüğe sahip 6,55 inç tam HD + ekrana sahip olabileceği ve Android 11’de çalışabileceği konusunda ipucu verdi. TENAA, çift ​​hücreli bataryadaki iki hücreden biri olması muhtemel olan 2,125mAh batarya kapasiteli yaklaşan Oppo telefonları listeledi. Gerçek pil kapasitesinin, 65W SuperVOOC 2.0 ile 4.250mAh olması bekleniyor.

Oppo’nun akıllı telefonu, 2.6GHz okta çekirdekli Dimensity 1000+ SoC’ye sahip olabilir. Ancak önceki bir rapor bu serideki akıllı telefonların bazı habersiz Qualcomm Snapdragon SoC’leri kullanabileceğini belirtmişti.

Akıllı telefonların, 128GB veya 256GB dahili depolama ile birleştirilmiş 8GB ve 12GB RAM ile sunulacağı söyleniyor. 64 megapiksel birincil sensör, ultra geniş lensli 8 megapiksel sensör ve iki 2 megapiksel sensör içeren dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Özçekimler ve görüntülü görüşmeler için telefonun önünde 32 megapiksel sensör olduğu söyleniyor.

Exit mobile version