Oppo K9s Akıllı Telefonunun Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Oppo, Mayıs ayında K9 5G'yi piyasaya sürdü ve geçen ay bir Pro varyantı ile takip etti. Geçtiğimiz günlerde şirketin 20 Ekim'de tanıtılacağını bildiğimiz Oppo K9s adlı diziye yeni bir üye ekleyecek.

Oppo K9s akıllı telefonun tüm özellikleri 20 Ekim lansman tarihinden önce açıklandı. Oppo’nun Weibo’da paylaştığı poster, K9s’in tasarımını doğruluyor. Oppo K9s’in detayları açıklanmasa da şirket, cihazın birkaç önemli özelliği hakkında bilgi veriyor.

Oppo kısa süre önce Weibo’da telefonun tasarımını ortaya çıkaran bir gönderi paylaştı. Tasarım, telefonun siyah renk ve başka bir degrade seçeneğiyle satışa sunulacağını ortaya koyuyor. Poster ayrıca, telefonun büyük bir kamera adasına yerleştirilmiş arkadaki üçlü kamera kurulumunu da sergiliyor.

Poster ayrıca Oppo K9s’in 64 MP üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını doğruluyor. Diğer iki sensör hakkında herhangi bir bilgi bulunmazken; bunların ultra geniş açılı bir tetikleyici ve derinlik veya makro üçüncül sensör olmasını bekliyoruz.

İşte Oppo K9s Akıllı Telefonun Özellikleri

Oppo, Çinli perakendeci JD.com sayesinde K9s’in teknik özelliklerini henüz ayrıntılı olarak açıklamamış olsa da; akıllı telefonun Snapdragon 778G SoC, 6GB/8GB RAM, 128GB depolama, 6 seviyeli yenileme hızlarına sahip 120Hz ekran ile geleceğini biliyoruz. Cihaz ayrıca 4D titreşimler sağlayan bir X ekseni lineer motora sahip olacak. Oppo K9’lar Neon Silver Sea, Magic Purple Quicksand ve Obsidian Warrior renk seçenekleriyle satışa çıkacak. Telefon ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna da sahip.

K9s akıllı telefonunun özellikleri arasında 6.59″ FHD+ LCD, 5.000 mAh pil, 30W şarj ve yana monte parmak izi okuyucu yer alıyor. Selfie kamerası 16MP sensör kullanacak. Arkadaki 64MP birincil kameraya 8MP ve 2MP birimleri diğer kameralar yer alacak.

3.5 mm kulaklık jakına sahip olacak akıllı telefon, 8.52 mm kalınlığında ve 199 gram ağırlığında olacak.

JD.com listesine göre, yeni Oppo K9s, 5G bağlantılı birinci sınıf bir orta sınıf akıllı telefon olacak. Kaputun altında, son zamanlarda popüler hale gelen mükemmel Qualcomm Snapdragon 778G’yi taşıyor. Bu yonga seti, ARM Cortex-A78 çekirdeklerini getiriyor ve son teknoloji 6 nm mimarisine dayanıyor. Ayrıca SD7xx serisindeki her şeyden çok daha hızlı olan yeni bir Adreno 642L GPU’yu da beraberinde getiriyor.

Ne yazık ki, şirket henüz ahizenin tüm teknik özelliklerini açıklamadı. Ancak Çinli perakendeci JD.com, akıllı telefonun özelliklerinin çoğunu listelemeye devam etti.

Exit mobile version