OnePlus Nord CE 5G geliyor

OnePlus markasının bir sonraki orta sınıf telefonunun adı Nord CE 5G olacak. Telefondaki CE, “Core Edition” anlamına geliyor. TechRadar ile konuşan CEO Pete Lau cihazın 10 Haziran’da tanıtılacağına yönelik açıklamayı yaptı.

Yeni model 10 Haziran’da piyasaya çıkacak. Avrupa ve Hindistan’da piyasaya çıkacak. Bununla birlikte, ABD veya Kanada’da piyasaya sürülecek gibi görünmüyor. Orijinal Nord bunu hiç yapmadı. Cihazla ilgili detaylar şimdilik gizli tutuluyor.

ONEPLUS NORD CE 5G AKILLI TELEFONUNDAN YAKIN BİR TARİHTE NORD N200 5G ÇIKACAK

Lau’ya göre bu, ABD ve Kanada’ya özel olacak OnePlus Nord N200 5G’nin tam tersi. Bu, geçen yılki yalnızca 4G telefonu olan Nord N100’ün devamı olacak. N200’ün CE ile birlikte 10 Haziran’da tanıtılmayacağını, daha sonraki bir tarihte çıkacağını unutmayın.

OnePlus Nord2 adının Stadia promosyonunun resmi SSS bölümünde görüldüğü göz önüne alındığında, bu pek olası görünmüyor. “Çekirdek baskı” da temellere inmiş bir sürüm gibi geliyor.


İlginizi Çekebilir: OnePlus Nord, Android 11 güncellemesi almaya başladı


OnePlus CEO’su sadece belirsiz bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Pete Lau “Orijinal Nord’u temel unsurlarına indirgedik. Ayrıca daha da uygun bir fiyata harika bir günlük telefon oluşturmak için birkaç dış tasarım ekledik.” dedi.

NORD N20 GELECEK Mİ?

Cevaplanmamış bir başka soru da, Nord ailesinin ortanca çocuğunun devamı olan bir OnePlus Nord N20 olup olmayacağı. CE gerçekten farklı bir Nord ise sıralamada bir N20’ye yer olmayacak.

Şirket ve CEO’su, yaklaşan sürümleri tanıtmayı çok seviyor. Bu nedenle yakında OnePlus Nord CE 5G hakkında daha fazla şey duyabiliriz. Aksi takdirde, tam olarak ortaya çıkması için birkaç hafta beklememiz gerekecek.

İsimlerinden de anlaşılacağı gibi her iki telefon da 5G uyumludur. Geçen yılki OnePlus N100 bir 5G telefon değildi. Bu yüzden bu yılın daha ucuz cihazı için bir yükseltmedir.

Bu amiral gemisi özelliklerinin tam olarak ne olduğu şu anda net değil. Lau, 5G bağlantısından başka bir şey ima etmeyecek. Şirket, önceki lansmanlarda olduğu gibi önümüzdeki haftalarda da özellikleri duyuracak.

Exit mobile version