OnePlus Nord 3 Akıllı Telefonun Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

OnePlus Nord 3 akıllı telefonun bazı özellikleri sızdırıldı. Buna göre yeni akıllı telefon 6.7 inç 120Hz ekrana, 150W şarja ve 12GB RAM'e sahip olacak.

OnePlus Nord 2, 2021’in en iyi orta sınıf telefonlarından biriydi ve yaklaşan OnePlus Nord 3’ün yeni bir sızıntısı, devam filminde ne bekleyeceğimiz konusunda bize bir fikir verdi. Akıllı telefonlarla ilgili sızan bilgiler ortaya çıkaran Digital Chat Station’dan bu kez OnePlus Nord 3 akıllı telefonla ilgili yeni bir rapor geldi. OnePlus Nord 3’ün bazı temel özellikleri ortaya çıktı. Elbette bazı öne çıkan özellikler yer alsa da bu gelen bilgiler arasında Nord serisinin yaz aylarında çıkacağına dair söylentiler de yer alıyor.

OnePlus Nord 3 Akıllı Telefonun Özellikleri

Sızıntıya göre Nord 3, yeni Dimensity 8100 yonga seti tarafından desteklenecek. Redmi K50, aynı yonga seti tarafından desteklenen en son piyasaya sürülen akıllı telefondu. Bu, 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolama ile eşleştirilecek.

OnePlus’un yeni çıakracağı telefonda ekran, Full HD+ çözünürlüğe (1080 x 2412 piksel) ve 120Hz yenileme hızı desteğine sahip 6,7 inç AMOLED ekran olacak. Ayrıca ekranın sol üst köşesinde bir delikli kameradan bahsediliyor.

Kamerayla Öne Çıkanlar

Nord 3’ün görüntüleme için 16MP selfie kamerası ve üçlü kamera ana kurulumu olacak. Birincil kamera, f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 MP Sony IMX766 sensör olabilir. Bir 8MP sensör, muhtemelen bir ultra geniş açılı kamera ve 2MP kamera olacak.

Batarya bölümünde ise 150W şarj desteğine sahip 4.500 mAh bataryaya bakıyoruz. Oldukça hızlı şarj olma desteğiyle gelecek olan bu telefon en yüksek şarj hızı süresine sahip akıllı telefonlardan birisi olarak göze çarpıyor. Diğer özellikler arasında ekran içi parmak izi tarayıcı ve X ekseni lineer dokunsal motor bulunur.

Geçen hafta, bir 3C sertifikası, yaklaşık 160W şarj da dahil olmak üzere aynı özelliklere sahip 160W şarjlı bir OnePlus akıllı telefonu ortaya çıkardı. O zamanlar Digital Chat Station, bu sertifikadaki “PKGM10″un bir OnePlus 5G akıllı telefon olduğunu öne sürmüştü. Bugün onun önerisi, cihazın Nord 3 olduğu şüphesiyle güncellendi.

İlgili bir notta, Realme GT Neo3 gelecek hafta 22 Mart’ta piyasaya sürülecek. 150W SuperVOOC şarjı da dahil olmak üzere aynı özellikler listesine sahip bir telefon olarak görülüyor.

Exit mobile version