OnePlus Nord 2 Görüntüleri Sızdı! Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus Nord 2 resmi çıkışına çok az bir süre kaldı. Çıkışından önce cihazın bazı görüntüleri sızdı. Aynı zamanda cihazın çıkış tarihi ve fiyatı da belli oldu. Özelliklerini de cihazın çıkış tarihinden önce öğreniyoruz. İşte tüm detaylar!

Bütçe dostu olarak karşımıza çıkan Nord 2 modelinin neredeyse tüm özellikleri gözler önüne serildi. Steve Hammerstoffer, cihazın görüntülerini paylaştı. Sızan görüntüler erken prototiplere dayanıyor. Bunlara dayanarak 91Mobile ekibi yaklaşmakta olan bütçe dostu modeli ortaya çıkarmak için birkaç temsili görüntü oluşturdu.

OnePlus Nord 2
OnePlus Nord 2

İlginizi Çekebilir: Honor Magic3 Serisi Yeni Snapdragon 888+ İşlemcisini Kullanacak


OnePlus Nord 2 özellikleri

Teknik özelliklerde en çok dikkat çeken kısım 48 MP kameradan 50 MP kameraya geçiş oluyor. OnePlus’tan bu fiyat noktasında bile entegre 5G modemli 6nm yonga seti ve yüksek yenileme hızı ekranı bekliyorduk. Ancak şirket, ilk Nord’un biraz eksik olduğu diğer iki önemli özellik kategorisinde sürpriz yapıyor.

48 MP ana kameradan 50 MP ana kameraya geçiş çok önemli gelmese de, OnePlus’ın kullanabileceği yalnızca birkaç 50MP sensör var ve bunların hepsi de oldukça iyi. Ancak bu modelde OnePlus’ın 9 serisindeki Sony sensörünü kullanacağını düşünüyoruz.

Telefondaki diğer üç kamera ise şirketin diğer telefonlarında da görmeye alışık olduğumuz klasik kurulum ile geliyor. Orijinal Nord modelinde de bulunan 8 MP ultra geniş sensör ve makro veya siyah-beyaz olacak olan 2 MP sensör.

Diğer bir sürpriz özellik ve geliştirme ise pil kapasitesinde geliyor. Telefon önceki modelde 4,100 mAh kapasiteli pil ile geliyordu. Nord 2 modeli ise 4,500 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek. Böylece daha uzun bir şarj ömrü bekleyebiliriz. Aynı zamanda bu pile hızlı 30W şarj eşlik ediyor. Ek olarak değişken 90 Hz yenileme hızı desteği ile daha uzun kullanım süresi elde edeceğimizi düşünüyoruz.

OnePlus Nord 2

Bunlara ek olarak telefon MediaTek Dimensity 1200 5G yonga setinden güç alıyor. 6.45 inç OLED ekrana sahip olarak geliyor. Ekranda bir parmak izi okuyucu mevcut. Bir de ekranda selfie kamerası için bir adet delik mevcut.

OnePlus Nord 2 fiyatı ve çıkış tarihi

Fiyata gelirsek, telefonun 8 GB RAM + 128 GB depolama alanı olan versiyonunun fiyatı 400 dolardan başlayacak. Telefonun çıkışı ise 9 Temmuz tarihinde gerçekleşecek.

Exit mobile version