OnePlus Nord 2 5G Çıkış Tarihi Sızdı

OnePlus Nord 2 5G modelinin çıkış tarihi için bazı söylentiler yayılmaya başladı. Şirket, bütçe dostu Nord serisini genişletme konusunda oldukça kararlı. Üst segment telefon üretmek yerine şirket daha çok Nord serisi gibi bütçe dostu cihazlara odaklanıyor. İşte diğer detaylar!

Şirketin, yakın zamanda piyasaya sürdüğü Core Edition (CE) 5G ve N200 5G modellerini takip etmesini bekliyorduk. Ancak  şirket, üst düzey segmentteki varlığını güçlendirmek yerine, bütçeye uygun orta sınıf serisini genişletmeye odaklanmış duruyor.

OnePlus Nord 2 5G
OnePlus Nord 2 5G

İlginizi Çekebilir: OnePlus 9T dörtlü kamera ile gelebilir


OnePlus Nord 2 5G çıkış tarihi

Nord 2 5G modeli geçtiğimiz hafta tamamen sızmıştı. Bugün ise resmi olmayan fakat güvenilir bir kaynaktan telefonun çıkış tarihini öğreniyoruz. Mukul Sharma (@stufflistings) telefonun 24 Temmuz tarihinde çıkacağını iddia ediyor. Kaynak henüz bunun kesin bir bilgi olduğundan emin değil. Ancak cihazın resmi duyurusunun bu ayın “son 10 günü” içinde gerçekleşmesi çok muhtemel duruyor.

Hatırlatmak gerekirse orijinal OnePlus Nord 5G, Ağustos ayının başlarında (belirli Avrupa ve Asya pazarlarında) satışa çıkmadan önce geçen yıl 21 Temmuz’da karşımıza çıktı. Bu nedenle, bu model için sızan zaman çizelgesi hiçbir şekilde şaşırtıcı değil. Ancak şu anda cihazın devam eden küresel çip sıkıntısından bir şekilde etkilenip etkilenmeyeceği net değil. Mukul Sharma’nın kendisinin, “son anda herhangi bir değişiklik olmaması koşuluyla” bu planın başarılı olacağının altını çizmesinin nedeninin de bu olduğunu düşünüyoruz.

OnePlus Nord 2 5G özellikleri

5G Nord 2’nin teknik özellik sayfasında gördüğümüze göre telefon 90Hz yenileme hızına sahip 6.45 inç OLED ekranı ile gelecek. Ayrıca MediaTek Dimensity 1200 işlemciden güç alacak. Bunun yanında 4.500mAh pil, 50MP, 8MP ve 2MP üçlü arka kamera kurulumu gibi özelliklerle gelecek. Ek olarak telefon 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Bu özelliklerin değişeceğini ise düşünmüyoruz.

Sonuç olarak Nord 2 modelinin de uygun fiyatıyla raflarda yer alacağını düşünüyoruz. Ancak bu telefonun piyasaya sürülmeme ihtimali de var. Bu yüzden bekleyip göreceğiz.

Exit mobile version