OnePlus 9 5G telefonun detayları sızdırıldı

OnePlus 9 ve 9 Pro yolda ve Mart ayı ortalarında normalden biraz daha erken piyasaya sürülmesi bekleniyor. Diziyi tamamlamak için üçüncü bir OnePlus 9E modelinin oldukça inandırıcı konuşmaları olduğu biliniyor. Farklı inandırıcılığa sahip çok sayıda render sayesinde, gelecek telefonların neye benzeyeceği konusunda da oldukça iyi bir fikrimiz var. Ancak bugün, OnePlus 9 5G için bugüne kadarki en büyük ve en somut sızıntı ortaya çıktı. Görünüşe göre bir prototip birim yakın ve kişisel uygulamalı fotoğraf seansına dahil oldu.

ONEPLUS 9 5G’NİN BAZI ÖZELLİKLERİ

Turu önce arka arkaya başlatmak, daha ilginç tarafı olduğu için, bazı ön görüntülerin kontrol edildiğini ve gerçekten yaklaştığını görüyoruz. Yani, bunun nihai tasarıma sahip geç aşama bir prototip olduğunu varsayarsak. Hangisi, nasıl göründüğüne ve önyükleme yaptığı ile çoğunlukla normal şekilde çalıştığı gerçeğine bakılırsa, yapılması güvenli bir varsayımdır. Ancak, birazdan yazılım hakkında daha fazlasını göreceksiniz.

Honor V40 Çin’de MIIT sertifikası aldı

Ana kamera kurulumu açıkça iki büyük kamera ve üçüncü bir küçük birimden oluşuyor. Buna bir LED flaş eşlik ediyor. Bunların hepsi vanilya OnePlus 9 söylentileriyle eşleşiyor. Bildiğimiz kadarıyla, OnePlus 9 Pro, gizemli, iddia edilen dördüncü ek snapper ile kamera bölümünde ilginç olanıdır.

AKILLI TELEFONUN KAMERA ÖZELLİKLERİ

Büyük sızıntı, birimdeki donanım bilgileriyle birlikte birkaç ekran görüntüsü de sunuyor. Bunlara geri döneceğiz, ancak kameralar söz konusu olduğunda, 12MP ve 4MP bildiriliyor. Bunun yalnızca 48MP ana kamera ve 16MP ultra genişliğe dönüştüğünü varsayabiliriz.

Cihazın önüne geçmeden önce, ünitenin arkasına basılmış tuhaf logoyu merak ediyor olabilirsiniz. Aslında o bir yer tutucudur. Çoğu üreticinin kendi lezzetleri ve prototipleri bu şekilde markalama yolları vardır. Bu tamamen bekleniyor.

Önden bakıldığında bu akıllı telefon, OnePlus 8T selefine çok benziyor gibi görünüyor. Buna 6,55 inç, düz, 120 Hz, HDR, 20: 9, 2400 x 1080 piksel FullHD + panelin kendisi dahildir. OnePlus 8T’deki ile tamamen aynı olmasa da, muhtemelen sadece küçük bir değişiklik. Çevresindeki çerçeveler oldukça ince görünüyor. Ancak selefine göre belirgin bir yenilik değil.

Kaynak, OnePlus 9 5G’deki çerçevenin metal, muhtemelen alüminyum olduğunu bildirdi. Tüm düğmeler ve bağlantı noktaları tanıdık yerlerinde görünüyor. İmza OnePlus Alert Slider, herhangi birinin endişelenmesi durumunda bir temel olarak kalır. Tek nanoSIM kart tepsisinde sağlam görünümlü bir lastik conta görmekten de memnunuz. Şu anda bildiğimiz kadarıyla, OnePlus çoğunlukla uzun süredir devam eden uygulamasına bağlı kalacak. Vanilya OnePlus 9 için resmi bir IP derecelendirmesinden vazgeçerken, yine de pratik açıdan bir dereceye kadar sunacak. OnePlus 9 Pro, resmi bir giriş koruma damgası alan tek kişi olabilir.

SNAPDRAGON 888 YONGA SETİ İLE GELİYOR

Son olarak, OnePlus 9 5G ünitesindeki ekran görüntülerinin geri kalanı, yeni Snapdragon 888’in kodu olan “lahaina” yonga setinde önemli bir vurguya sahiptir. OnePlus 9 Pro göz önüne alındığında hoş bir küçük hoş sürpriz… İddiaya göre birkaç hafta önce bunun yerine Snapdragon 875 çalıştırırken tespit edildi.

8GB RAM ve 128GB genişletilemeyen depolama alanından da bahsediliyor. OxygenOS en üstte Android 11. Ayrıca, bu belirli ünite kendisini “LE2117” olarak bildirir. Tüm bunları söyledikten sonra, bunun uygun bir işletim sistemi yapısına sahip bir prototip olduğunu akılda tutmaya değer. Bu sayıların ve tanımlayıcıların tümü kuşkusuz oldukça inandırıcı görünse de, her zaman herhangi bir sayısının yanlış bildirilme şansı vardır.

Exit mobile version