OnePlus 8 Pro kablosuz şarj ve su geçirmezlikle gelecek

OnePlus modellerinin yüksek fiyat performans oranı ve güçlü yazılımı, cihazları şimdiye kadar çok güçlü bir pozisyonda tutsa da iki büyük eksiklik cihazların üst seviyedeki başarısını bir nebze baltalıyordu. Bunlardan bir tanesi resmi su geçirmezlik sertifikası, diğeri ise kablosuz şarj desteği. Bu özellikler, yeni yayınlanan rapora göre OnePlus 8 Pro modelinde tüm gücüyle kendisini gösterecek.

Twitter’da cihazlar konusunda hatırı sayılır paylaşımları olan Ishan Agarwal tarafından paylaşılan özellik tablosunda OnePlus 8 ve 8 Pro’nun şimdiye kadar görülmemiş yanları ortaya çıktı. Bunlara göre Pro modelde sürpriz şekilde kablosuz şarj desteği ve IP68 su geçirmezlik sertifikası yer alacak. Agarwal’ın listesine göre OnePlus 8 Pro, 30 Watt gücünde kablosuz hızlı şarj destekleyecek. 

İlgili Haber: Samsung Galaxy S10 Ne Kadar Dayanıklı?

Beklendiği üzere Pro model, standart modelden farklı olarak 90Hz yerine 120Hz yenileme hızında bir ekranla gelecek. Depolama kısmında da LPDDR5 RAM ile daha hızlı uygulamalar vadedilirken arka tarafta dörtlü kamera kurulumu, iki 48MP sensör içerecek. Batarya kapasitesi ise cihazın geneli gibi şampiyonluğa oynayacak ve 4510mAh kapasitede gelecek.

Exit mobile version