OnePlus 11 Pro Özellikleri Sızdırıldı

100W şarj, 5.000 mAh pil ile OnePlus 11 Pro özellikleri sızdırıldı. Gelin cihazın tüm özelliklerine birlikte bakalım.

Söylentiye göre, bir sonraki OnePlus amiral gemisi yıl sonundan önce piyasaya çıkacak ve şimdi yeni bir sızıntı OnePlus 11 Pro akıllı telefonunun bazı temel özelliklerini ifşa ediyor. Artık OnePlus 11 Pro’nun kaputunun altında ne olduğu hakkında bir fikir ediniyoruz.

91Mobiles tarafından bildirilen yeni yayınlanan sızıntılara göre, OnePlus 11 Pro’nun piyasaya çıktığında sunması gereken hemen hemen her şeyi öğreniyoruz. Telefonu Qualcomm’un en yeni 8. Nesil 2 yongasına sahip olarak detaylandıran önceki sızıntılar, SoC henüz şirket tarafından açıklanmadı.

İşte OnePlus 11 Pro Özellikleri

Snapdragon 8 Gen 2 yongasının yanı sıra OnePlus 11 Pro’da birkaç zorlu dahili özellik görüyoruz. Cihaz, 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip olacak. Dışarıda, selefinin sunduğuna benzer şekilde 6.7 inç 120Hz QHD+ AMOLED ekran bulunuyor. Ekranın ayrıca bir ekran altı parmak izi sensörünü gizlediği söyleniyor.

Gerçek vuruş, içinde 5.000 mAh pilin oturduğu pil yükünde gelir. Bu tamamen yeni veya heyecan verici olmasa da, OnePlus 11 Pro, 100W hızlı şarj özelliğine sahip olacak şekilde ayarlanmıştır. Önceki OnePlus 10 Pro, yalnızca 50W şarjlı 5.000 mAh pil içeriyordu. Belirli bir zaman dilimi duyurulmamış veya sızdırılmamış olsa da, 100W şarjın sizi birkaç dakika içinde %100’e ulaştırması bekleniyor.

Ek olarak, OnePlus 11 Pro’nun 50MP ana sensör ve 48MP ultra geniş lens ile iyi bir kamera dizisine sahip olmasını bekleyebilirsiniz. Ayrıca 32MP ve 2x zoom’da gelen bir telefoto seçeneği olacak.

OnLeaks ayrıca OnePlus 11 Pro’nun Hasselblad ile ortaklaşa geliştirilen üçlü bir kamera sistemine sahip olacağını iddia ediyor. 50MP birincil kamera, 48MP ultra geniş kamera ve 32MP 2x telefoto kameradan oluşacak. Ön tarafta, cihaz bir 16MP selfie atıcıya sahip olacak.

OnePlus 10T’den farklı olarak, OnePlus 11 Pro’nun daha yavaş 100W kablolu hızlı şarj desteği ve bir uyarı kaydırıcısı olan 5.000 mAh pile sahip olacağı bildiriliyor. Dikkate değer diğer özellikler arasında ekran içi parmak izi tarayıcı, Wi-Fi 6E desteği ve Bluetooth 5.2 yer alıyor. Yazılım cephesinde, OnePlus 11 Pro muhtemelen Android 13 tabanlı OxygenOS 13’ü çalıştıracak.

OnePlus, OnePlus 11 Pro hakkında henüz herhangi bir ayrıntı paylaşmasa da, şirketin geçen yılki lansman programına sadık kalacağına ve cihazı önümüzdeki yılın başlarında Çin’de tanıtacağına inanıyoruz. İlk duyurudan birkaç ay sonra muhtemelen diğer pazarlara da gidecek.

Sızdırılan özelliklerine ve görsellerine dayanarak OnePlus 11 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize bildirin.

Exit mobile version