OnePlus 10 Pro Akıllı Telefonunun Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus 10 Pro teknik özellikleri sızdırıldı. Akıllı telefonda Snapdragon 8 Gen 1 SoC ve 5.000 mAh pil içerebilir. Ayrıca OnePlus 10 Pro'nun selfie kamerası bu yıl bir yükseltme görebilir ve 32 megapiksel sensörle gelebilir. İşte detaylar...

OnePlus 10 Pro özellikleri, yakında çıkacak olan akıllı telefonun ve koruyucu kılıfının çevrimiçi olarak birden fazla görüntüsünün ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Çıkan bilgilere göre, işlemci ve pil cephesinde selefi OnePlus 9 Pro’ya göre iyileştirmeler içeriyor. Gelin yeni akıllı telefonun detaylarına birlikte bakalım…

OnePlus 10 Pro Akıllı Telefon Özellikleri

Sızıntı, OnePlus 10 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile geleceğini söylüyor. Yakışıklı, üçlü kamera kurulumu için 2 megapiksel monokrom kamerayı düşürmeye eğilimliyken; öne bakan selfie kamerası da yeni bir sızıntıya göre bu yıl bir yükseltme alacak.

91Mobiles tarafından, bilinen tipster Steve Hemmerstoffer’a atıfta bulunan bir rapora göre; OnePlus 10 Pro, 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç QHD+ ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB’a kadar UFS 3.1 depolama ile eşleşmiş. Henüz duyurulmayan Snapdragon 8 Gen 1 SoC tarafından desteklenmesi bekleniyor. Yakışıklı ayrıca bir IP68 derecesine sahip olacak. Mevcut OnePlus 9 Pro’da bulunan 4.500 mAh pil yerine 5.000 mAh pil ile gelecek.

Ön Kamerada Önemli Değişiklik

Bu arada, OnePlus 10 Pro; bu yıl 48 megapiksel birincil sensör, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 megapiksel telefoto lens içeren üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Önceki sızıntılar, akıllı telefonun bu yılın amiral gemisi OnePlus 9 Pro’da bulunan yakınlaştırma özelliklerini koruyabileceğini gösteriyor. Ancak şu anda şirketin 2022’de yeni bir kamera sensörü kullanıp kullanmayacağı belli değil. Ahize ayrıca yükselen bir 32 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak. Bu yılki modeldeki 16 megapiksel kameradan yukarı bir değer olarak göze çarptı.

OnePlus 10 Pro sızıntıları daha önce şirketin bu yıl telefonun sol omurgasına uyum sağlayan büyük kare şeklindeki kamera modülüyle yeni bir tasarımı tercih edebileceğini öne sürmüştü.

Yakın zamanda bir akıllı telefon kılıfı görüntüsü de tespit edildi. Bu da ses düğmelerinin sol sırtta bulunabileceğini; güç düğmesi ve uyarı kaydırıcısının ise karşı kenarda olabileceğini gösteriyor.

Akıllı telefon, OnePlus tarafından henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak önceki sızıntılar, telefonun Çin’e Ocak ayının başlarında ulaşabileceğini ortaya çıkarıyor. Hatta muhtemelen 2022’nin ilk çeyreğinde küresel bir lansmanla piyasaya çıkacak.

Exit mobile version