Merakla Beklenen 48 İnç LG OLED TV Türkiyede

LG OLED TV, görüntü kalitesini yepyeni bir ekran boyutu olan 48 inç ile kullanıcıların beğenisine sunuyor. Böylece yaşam alanlarına en iyi şekilde uyan orta boy bir televizyon isteyenlere uygun. Görüntü kalitesinden ödün vermeyecekleri ikinci bir televizyon arayanlara odaklanıyor.

LG, 48 inç OLED TV modeli ile, OLED serisinde 55, 65 ve 77 inçlik ekranlar mevcut. Orta boy TV pazarına yönelik artan talebi karşılıyor. Lansman dönemine özel Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında, LG OLED48C1 modelini satın alanlara LG XBOOM Go PL5 hoparlör hediye edilecek.  


Benzer İçerik: LG, 2021 OLED TV Serisini Satışa Sundu


 

LG OLED, kendinden aydınlatmalı pikseller sayesinde kusursuz siyah ve sonsuz kontrast sağlıyor. Ekran teknolojisinin görüntü kalitesi, yeni 48 inç OLED TV’nin merkezinde yer alıyor. TV, daha küçük boyutlu bir ekranda, daha yüksek piksel yoğunluğu sağlıyor. Böylece, daha canlı ve keskin 4K görüntü kalitesi üretiyor.  

 

Kendinden Aydınlatma Teknolojisi

LG C1 serisi 48 inç OLED TV, LG’nin OLED TV’lerinin oluşturduğu mirasın üzerinde yükseliyor. Ayrıca, görüntü kalitesini başarılı oyun özellikleriyle bir araya getiriyor. Bu sayede, iddialı oyuncular için mükemmel bir seçim haline geliyor. NVIDIA G-SYNC® uyumlu sektördeki ilk TV olarak grafikleri mükemmelbaşarılı bir şekilde oluşturuyor. Bu sayede de televizyonun yenileme hızını bağlı donanımın kare hızına uyarlıyor. Böylece, oyuncuların kendilerini oyunun içinde hissetmelerini sağlıyor. LG’nin kendinden aydınlatmalı OLED teknolojisi, sürükleyici bir oyun deneyimi sağlıyor. 

Ayrıca, LG C1 serisi 48 inç OLED TV, HDMI 2.1 desteği ile 1ms tepki süresi, değişken yenileme hızı (VRR) gibi oyun özelliklerine sahip. Böylece, hızlı hareketli içeriğin daha yüksek çözünürlükte görüntülenmesini sağlıyor. Ayrıca senkronize grafikler elde edilmesine olanak tanıyor. Böylece, çok daha gerçekçi bir oyun deneyimi sağlıyor. Yeni nesil oyun konsollarında 120 Hz’de 4K oyun deneyimi de mümkün oluyor. 

Yoğun oyun seansları sırasında LG 48 inç OLED TV düşük mavi ışık oranı ile göz yorgunluğunun da önüne geçiyor. Güvenilir uluslararası sertifikasyon kuruluşları TÜV Rheinland ve UL “göz dostu” olarak onayladı. Model göz konforu için önerilen minimum %50 standartının çok daha altında. Sadece %29 oranında mavi ışık yayıyor. Yeni eklenen Oyun Yöneticisi menüsü sayesinde de kullanıcılar daha düşük mavi ışık için hızlıca oyun ayarlarını değiştirebiliyorlar. 

Exit mobile version