NXTWEAR G Akıllı Gözlükleri ve Yeni Özellikleri

Görüntüleme teknolojilerinin ve uygun fiyatlı premium akıllı deneyimlerin öncüsü TCL, Mobile World Congress 2021’de yeni  ürünlerini tanıtıyor. TCL  gerçekleşen etkinlikte NXTWEAR G giyilebilir akıllı gözlüğün satışa çıktığını duyurdu. Ayrıca, seçili cihazlara yeni cihazlar arası çoklu ekranla birlikte çalışma desteğinin geldiğini de duyurdu. Bununla birlikte, TCL’in ultra hızlı  LINKHUB 5G CPE’nin ve MOVETIME Aile Saati 2’yi de görücüye çıkardı.

TCL Communication CEO’su Aaron Zhang, konuyla ilgili şunları söyledi: “TCL’in güçlü olduğu alanları arasında görsel ve yaratıcı özellikler yer alıyor. Kullanıcıların deneyimini iyileştirdiğimiz ürünlerle katıldığımız Mobile World Congress 2021’te bunu net bir şekilde gösteriyoruz. Çoklu Ekran ile Birlikte Çalışma imkanı sayesinde ürünlerimize değer katıyoruz. Böylece TCL olarak akıllı telefon, tablet ve TV alanlarında yazılım ve donanım  arasındaki  boşluğu kapatıyoruz. Ayrıca, kullanıcılarımızın günlük hayatını sorunsuz bir şekilde iyileştiren deneyimler oluşturuyoruz.”


İlginizi Çekebilir: TCL katlanır gözlükleri var ancak henüz katlanır telefon yok


TCL NXTWEAR G 

TCL NXTWEAR G, akıllı görüntüleme deneyimi sunuyor. Böylece, giyilebilir ekranlı gözlükler film severlere portatif bir sinema,  oyunculara sürükleyici bir dünya oluşturuyor. Ayrıca, sofistike ve katlanır çerçevesiz tasarımı yüze uyan bir rahatlıkla sunuyor.

Şarj gerektirmeyen ve her yere götürülebilen gözlükler her an kullanıma uygun. Bu sayede uyumlu dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefonla çalıştırılabiliyor. Böylece mevcut teknolojiyle birleştiğinde özel ve sorunsuz bir izleme ortamı yaratıyor.

TCL, görüntüleme deneyimini iyileştiren ögeleri yakından tanıyor. Bu uzmanlığını kullanarak çift 1080p yüksek çözünürlüklü Sony FHD Micro OLED panelleri 16:9 en-boy oranına sahip. Ayrıca 140 inçlik bir ekranın aynısını oluşturuyor. Böylece, NXTWEAR G’nin ev sineması oranlarını sağlaması için mükemmel bir şekilde konumlandırılıyor.

  
Çoklu Ekran ile Birlikte Çalışma

  
Çoklu Ekran ile Birlikte Çalışma özelliği sayesinde Windows 10 kullanıcıları uyumlu TCL akıllı telefonlarını kullanıyorlar. İçeriklerini kablosuz olarak düzenleyebiliyor, paylaşabiliyor ve kontrol edebiliyor. Böylece, TCL 20 Pro 5G’ye bağlanabilen dizüstü bilgisayarlar, telefondaki dosyalara ve fotoğraflara, Android uygulamalara kolayca erişebiliyor.

Dizüstü bilgisayardan bir TCL 10 TABMAX tablete geçerken cihazlar arasında çalışmak mümkün oluyor. Böylece telefon bir çantada veya cepte olsa bile kullanıcılar paylaşılan ekran deneyimine devam edebiliyor. Ayrıca, sadece  bir ekrana odaklanması yeterli oluyor.

Cihazlar arası çalışma kapsamında TV’ler de yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar TCL 20 Pro 5G’de çekilen yüksek çözünürlüklü görüntüleri en sevdiği şovları izleyebiliyor. Üstelik, TCL TV’nin yüksek kaliteli hoparlörleriyle müzik çalabiliyor.

    
Yeni 5G dış mekan CPE 

TCL LINKHUB 5G Outdoor CPE

TCL LINKHUB 5G dış mekan CPE entegre ve yüksek verimli antenlerini kullanıyor. Tüm kanallardaki en iyi 5G sinyallerini alabiliyor. Böylece baz istasyonu sayısının daha az olduğu bölgelere ideal bir çözüm oluyor. Ayrıca kullanıcılar, cihazlarına sadece bir 5G SIM kart takarak 6Ghz altı iletim üzerinden 4.67 Gbps’ye kadar indirme hızlarına erişebiliyor.

TCL LINKHUB esnek, uygun maliyetli bir paylaşım çözümü buluyor.  5G dış mekan CPE ile operatörler, yatırımlarını hızlı bir şekilde geri kazanabiliyor. Cihaz, birçok kurulum seçeneği için direğe veya duvara monte edilebiliyor. Üstelik P67 dereceli su ve toz koruması bulunuyor. Ayrıca yıldırıma karşı koruma ve -40°C ile +55 °C arasında çalışma imkanı sunuyor. Bu sayede her türlü hava koşuluna dayanacak şekilde tasarlandı.

MOVETIME Aile Saati 2 

MOVETIME Aile Saati 2, Ağustos 2021’in ortasında  Avrupa’da satışa çıkacak.

Orijinal MOVETIME Aile Saati’nin başarısıyla geliştirilen yeni akıllı saatte ebeveynlerinin endişesinin önüne geçen özellikler bulunuyor. Bu özellikler arasında daha hassas konum takibi, geliştirilmiş bir  kameraya sahip. Ayrıca, daha büyük ekran  ve yüzde  40  daha yüksek pil kapasitesi bulunuyor.

Çocukların güvenliği her şeyden önemli olduğu için MOVETIME Aile Saati 2, gerçek zamanlı konum belirleme özelliğini kullanıyor. Bu sayede, konum geçmişini eksiksiz olarak kaydediyor. Ayrıca, Güvenli bölge coğrafi sınırlamasına sahip. Böylece, ebeveynlerin belirlediği alanın dışına çıkmaları durumunda ebeveynlerin telefonlarına bir uyarı gönderiliyor.

4.5G sesli, video aramalar ve metin mesajları Nano SIM kart ile kullanılabiliyor. Böylece ebeveynler çocuklarıyla anında iletişim kurabiliyor. Ayrıca, tek dokunuşla çalışan acil durum çağrı düğmesiyle çocuklar acil durum için belirlenen kişilere ulaşabiliyor.

TCL, MOVETIME Aile Saati 2’yi genç kullanıcılar için ideal hale  getirmek için özel Kids UI’ı geliştirdi. Ayrıca Kids UI, çocukların renkli duvar kağıtları ile ana ekranlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

  
Herkes için 5G 

Ürün kategorilerinde inovasyonlar yapan TCL, herkes için uygun maliyetli 5G çözümleri sunuyor. TCL, özellikle hareket halindeki kullanıcılar için oluşturulan ilk 5G USB terminallerinden birini piyasaya sürdü. Böylece, yıllardır 5G öncülüğünü üstleniyor. Ayrıca erişilebilir fiyatlarla 5G akıllı telefon portföyünü de kullanıcılarına sundu.

TCL, dünyayı değiştiren teknolojileri herkesin kullanımına sunmayı misyonu haline getiriyor. Aynı zamanda bu yılın ilerleyen zamanlarında en uygun fiyatlı bir TCL 5G akıllı telefon getirme planları var. Böylece, gelecekte sektörü ileriye taşıyacak yenilikçi şirketler arasında yer alıyor.

Exit mobile version