No Man’s Sky Yeni Güncelleme Aldı

No Man's Sky Leviathan fragmanı, Expedition 7'de zaman döngüsü ve daha fazla yeni içeriğin geldiğini açıkladı

Hello Games, açık evren hayatta kalma oyunu için yama üstüne yama yayınlamaya devam ederken, son birkaç yıldır No Man’s Sky oyuncuları şımartılmadı. Yalnızca 2022’de No Man’s Sky, Sentinel, Exobiology Expedition, Outlaws ve The Blighted Expedition güncellemelerini aldı. Hello Games de yavaşlamıyor. No Man’s Sky için yeni bir güncelleme, oyunun yedinci Expedition’ı Leviathan ile birlikte geldi. Hello Games, rutin hale geldiği gibi, yeni güncellemeyi tüm No Man’s Sky oyuncularının hemen kullanımına sundu.

Hello Games, No Man’s Sky oyuncularına yeni Expedition’ı tanıtmak için bir fragman hazırladı. Fragman, Leviathan güncellemesinin yeni özelliklerinden biri olan bir uzay balinasının gökyüzünde belirmesiyle başlıyor. Bu, oyuncuyu uzayın derinliklerine götürür ve sonunda onları uzaylı yumurta çuvallarıyla dolu bir tesise götürür. Bu yumurtalar, zehirli yeşil yapışkan madde tüküren agresif küçük uzaylılar salarak yumurtadan çıkar. Bu noktada oyuncunun öldüğü yer. Ama bu, Leviathan Seferi’nin sadece başlangıcı.

No Man Sky Oyuncuları Bunu Daha Önce Görmedi

Fragmanın geri kalanının gösterdiği gibi, Leviathan Expedition aslında bir zaman döngüsünde gerçekleşiyor. Oyuncular bu döngüde sıkışıp kalıyorlar ve Leviathan Expedition olaylarını hikayeyi başarıyla tamamlayana kadar tekrarlıyorlar. Ölüm, oyuncuları Keşif Gezisine başladıkları noktada yeniden başlatıyor gibi görünüyor. No Man’s Sky oyuncularının daha önce görmediği yeni ve heyecan verici bir şey.

Yeni fragman ve güncellemeyle birlikte yayınlanan bir basın açıklamasında Hello Games, Leviathan Expedition’ı baştan çıkarıcı bir şekilde anlatıyor. Her ölüm No Man’s Sky’ın prosedürel neslini yeniden yükleyeceğinden, Expedition’a haydut benzeri bir deneyim diyor. Ve her bir oyuncu Keşif Gezisini kendi başına tamamlama yeteneğine sahip olsa da, küresel bir hedef de var. Bu küresel hedefte ilerleme kaydedildikçe, oyuncular döngü boyunca ilerledikçe daha güçlü yükseltmelere erişebilecekler.

Leviathan Expedition’da ilerlemek, oyunun oyuncularını bazı heyecan verici ve nadir ganimetlerle ödüllendirecek. Organik Fırkateyn, Geçici Yıldız Gemisi Yolu ve Balina Avcısı Pelerini gibi eşyalar yol boyunca kazanılabilir. Sonunda büyük ödül, oyuncuların yeni bir Farscape sezonunun kahramanı gibi uçabilecekleri canlı bir fırkateyn.

Oyun için Leviathan güncellemesi, oyuncular tarafından desteklenen tüm platformlarda indirilebilir. Yeni Leviathan Expedition’ı oynayın, heyecan verici yeni ödüller kazanın, ilgi çekici yeni bir hikayeyi tamamlayın ve yol boyunca bazı rad uzay balinalarına göz atın. Her zaman olduğu gibi, Hello Games’ten beklenenden daha fazla içeriği sabırsızlıkla bekliyoruz.

Oyun şu anda PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S’de mevcut ve yakında bir Switch sürümü çıkacak.

Exit mobile version