No Man’s Sky güncellemesi yayınladı

Her oyun severin beğenerek oynadığı Hello Games oyunu olan No Man’s Sky: Origins oyununun güncellemesini yayınlandı. Bir Exo Mech kıyafeti, yöntemsel olarak oluşturulmuş yük gemileri gibi yeni özellikler geldi. Ayrıca platformlar arası çok oyunculu ve önceki yamalara eklenmiş çok daha fazlası gibi şık özelliklerle No Man’s Sky: Origins piyasaya sürüldüğünden beri çok değişti.

Hello Games, oyuncuların keyif alması için her türlü ekstra iyiliği içeren Origins güncellemesini sunsa da işler şimdi daha da heyecan verici.

YENİ BİR ŞEYİN BAŞLANGICI

Bu yeni güncellemenin “yeni bir şeyin başlangıcı” olduğu ve “No Man’s Sky’ın evrenini önemli ölçüde genişleten” bir güncelleme olduğu söyleniyor.

Geliştirici Hello Games, gezegensel, atmosferik ve yıldız sistemi görselleri, yeni hava efektleri değişiklikleri olduğunu belirtti. Ayrıca iyileştirilmiş kullanıcı arayüzü, fotomodu ve kum kurtlarının ilk çıkışı gibi yeni No Man’s Sky: Origins güncellemesiyle uygulanan büyük değişiklikler detaylandırıldı.

Oyunun kullanıcı arayüzü ayrıca önyükleme akışındaki değişiklikleri, tüm oyun içi menüleri ve ekranları değişti. Oyun analiz vizörünü, uzay istasyonunu ve gezegensel temel ışınlayıcıları içeren “tam bir görsel revizyon” aldı.

OYUN KONSOLU FİYATLARI İÇİN KÖTÜ HABER

NO MAN’S SKY OYUNUNA GERÇEKÇİ HAVA DURUMU EKLENDİ

Origins, aynı anda tüm gezegeni vurma şeklindeki mevcut modeli yerine daha gerçekçi bir hava durumu sistemi ekledi. Kasırgalar ve meteor yağmurları gibi özel hava olayları da tanıtıldı.

Güncelleme, her gezegen türüne eklenen çok sayıda yeni bitki, kaya ve diğer nesnelerle birlikte görsel varyasyon da getiriyor. Bulutlar, bir gezegendeki hava durumuna uygun şekilde eşleşmesi ve daha gerçekçi olması için yeniden işlendi.

CALL OF DUTY MOBILE’DA 11. SEZON GÖRÜNTÜLERİ SIZDI

SANDWORMS DA OYUNA DAHİL EDİLDİ

Origins ayrıca, yamaçlarda üçüncü şahıs kameranın daha iyi kontrolü ve dengeli ticaret ekonomileri dahil olmak üzere bir dizi hata düzeltmesi ve iyileştirme ekledi. İlk olarak oyun duyurulduğunda alay edilen Sandworms da nihayet oyuna dahil edildi.

Sanki oyunda yapacak yeterince şey yokmuş gibi, bu güncelleme kesinlikle oyuncuları meşgul edecek. Origins, keşfedilecek daha fazla yer, hava koşulları, cesur ve devasa binalar ile keşfedilecek “yabancı, daha zengin ve daha çeşitli bir evren” vaat ediyor.

EPIC GAMES’TEN ROCKET LEAGUE’İ İNDİRENLERE 10 DOLARLIK HEDİYE KUPON

Exit mobile version