Nintendo Switch Pro fiyatı sızdı

Nintendo Switch Pro konsolu veya adı ne olursa olsun, artık çıkması bekleniyor. Yükseltilmiş Switch konsolunun varlığına işaret eden saygın kaynaklardan çok sızıntı oldu. Artık konsolun duyurusunun olup olmayacağı değil, ne zaman olacağı meselesi. Bunu akılda tutarak, fiyatı potansiyel olarak çevrimiçi olarak sızdırıldığı için bir Switch Pro duyurusu için bekleme süresi yakında sona erecek gibi görünüyor.

Bir perakendeci, yeni oyun konsolunu 399 euro karşılığında listeledi. Bu da kabaca 486 dolar anlamına geliyor. Ancak bu fiyatların genellikle işleyiş şekli, Switch Pro fiyatının tam anlamıyla 486 dolar olacağı anlamına gelmiyor. Sızan bilgilere göre Switch Pro fiyatının 400 dolar ila 450 dolar olacağı yönünde…


İlginizi Çekebilir: Valve, Nintendo Switch benzeri oyun bilgisayarı üretecek


NINTENDO SWITCH PRO NE ZAMAN ÇIKACAK?

Son zamanlarda konsol hakkında sızdırılan tek şey bu yeni oyun konsolunun fiyatı değil. Konsolun ön sipariş tarihinin 4 Haziran gece yarısı olduğu sızdı. Bu da hayranların konsolu birkaç gün içinde ön sipariş verebileceklerini gösteriyor.

Potansiyel Switch Pro ön sipariş tarihi ve fiyatının yanı sıra yeni konsolun adı da internete sızmış gibi duruyor. Meksikalı bir perakendeci tarafından sızan bilgilere göre yeni konsolun adı Nintendo Switch Pro olacak. Bununla birlikte, bu bilgilerin hiçbiri bu yazının yazıldığı sırada Nintendo tarafından doğrulanmadı. Bu nedenle, söylentilere göre yeni Switch konsolunu satın almak isteyen herkes bunu akılda tutmalıdır.

15 HAZİRAN’DAKİ E3 2021’DEN ÖNCE ÇIKACAK

Nintendo’nun nihayet yeni konsolunun kendisini ne zaman kabul edebileceğine gelince… İçeridekiler, 3 Haziran Perşembe günü bir Nintendo Switch Pro Direct sunumu gerçekleşecek. Bu gerçekten yeni konsol için ön siparişlerin yayınlanacağı günse mantıklı olurdu. Tabii ki, bu bilgilerin gerçek olmaması da her zaman mümkündür. Nintendo, konsolunu 15 Haziran’daki E3 2021 sunumundan önce açıklayacak.

Nintendo Switch Pro çıkış tarihinin Eylül veya Ekim ayına kadar olması beklenmiyor. Bu nedenle Nintendo’nun bir duyuru yapması gerekmiyor. Bununla birlikte, içeriden birçok kişi Switch Pro açıklamasının E3’ten önce gerçeklemesini bekliyor. Bu yüzden hayranların sadece bekleyip görmeleri gerekecek. Açıklama gerçekleştiğinde, Nintendo hayranları konsolun gerçek fiyat noktasını ve çıkış tarihini öğrenmelidir.

Exit mobile version