Nintendo Switch 12.0.2 Sistem Güncellemesi Artık Yayında

En son Nintendo Switch sistem güncellemesi Sürüm 12.0.2, artık platformda yayında. Bununla birlikte bu güncelleme kararlılık değişiklikleri, küçük hata düzeltmeleri ve daha fazlasını sunuyor. Hatta Nintendo, hibrit konsolun son ürün yazılımı güncellemesini Nisan ortasında piyasaya sürdü. Ayrıca şaşırtıcı olmayan bir şekilde, “kullanıcı deneyimini geliştirmek” anlamına gelen kararlılık iyileştirmeleri de ekledi. Bununla birlikte yeni değişiklikler benzer şekilde minimum düzeyde olsa da, güncelleme birkaç kayda değer özelliği ele alıyor.

SteelSeries Rival 5 oyuna ve oyuncuya göre şekil alıyor

NINTENDO SWITCH 12.0.2 GÜNCELLEMESİNDE NELER VAR?

Nintendo Switch’in Sürüm 12.0.2 sistem güncellemesini şimdi indirin. Resmi Nintendo Destek sayfasındaki değişiklik günlüğü, küçük güncellemelere eklenen neredeyse her yama notunu süsleyen standart satırı içerir. Bu satır “Kullanıcı deneyimini geliştirmek için genel sistem kararlılığı iyileştirmeleri.” olarak gelir. Bununla birlikte, dataminer OatmealDome, sürüm 12.0.2’nin verilerinin altında nelerin saklandığı hakkında biraz daha fazla bilgi paylaştı. Çekirdek sistem bileşenleri, Bluetooth sürücüsü ve uygulama yöneticisinin (pgl) de değişikliklere uğradığı ortaya çıktı.

Bluetooth sürücüsüyle ilgili güncelleme tartışmasız en ilginç olanı… Çünkü Nintendo Switch’teki Bluetooth ses desteğinin yakında gün ışığına çıkabileceği iddialarına daha fazla güven veriyor. Şu an için, cihazda böyle bir özelliğe erişilemez.

Modern donanımın büyük çoğunluğundan farklı olarak, Nintendo Switch yaşam döngüsü boyunca düzinelerce ürün yazılımı güncellemesi aldı. İlkini, konsolun Mart 2017 çıkış tarihi ile aynı gün sundular. O zamandan beri yamalar “genel sistem kararlılığı”ndan ve Nintendo eShop’ta ön siparişlere kadar birçok şeyi kapsadı. Ayrıca hata düzeltmelerine ve ek dil desteğine kadar her şeyi içinde barındırdı.

Nintendo Switch artık dünya çapında mevcuttur. Platform, 2017 yılının Mart ayında tekrar piyasada yer aldı. Geçen hafta kapsandığı üzere, 4 yıl önceki lansmanından bu yana 84 milyondan fazla Switch ünitesi sevk edildi.

Bethesda Bayram İndirimi’nde büyük fırsatı

Exit mobile version