En İyi Nicolas Cage Filmleri

En iyi Nicolas Cage filmleri listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte ünlü oyuncunun yer aldığı en başarılı filmler listesi!

Nicolas Cage, filmleri ile tüm dünyada çok popüler olmayı başardı. Başarılı oyuncunun yer aldığı çok sayıda film bulunuyor. İşte 57 yaşındaki oyuncunun yer aldığı en iyi yapımlar listesi!

Nicolas Cage Filmleri Listesi

  1. Gone in 60 Seconds
  2. Adaptation
  3. The Rock
  4. Wild at Heart
  5. Red Rock West
  6. Matchstick Men
  7. Face/Off
  8. Leaving Las Vegas
  9. Prisoners of the Ghostland
  10. National Treasure

1. Gone in 60 Seconds

Yönetmenliğini Dominic Sena, senaristliğini ise Scott Rosenberg’ün üstlendiği Gone in 60 Seconds 2000 yılında vizyona girdi. 6,5 IMDb puanına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda Nicolas Cage’in yanı sıra Angelina Jolie, Giovanni Ribisi ve Scott Caan gibi isimler yer alıyor.

Aksiyon, suç ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran film, aksiyon türünü seven izleyicilere hitap ediyor.

2. Adaptation

2022 yılında vizyona giren Adaptation, komedi ve dram ögelerini içerisinde barındırıyor. Yönetmenliğini Spike Jonze’nin üstlendiği yapım 7,7 IMDb puanına sahip. Filmin oyuncu kadrosunda Meryl Streep, Chris Cooper ve Cara Symour gibi isimler mevcut.

3. The Rock

Aksiyon, macera ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran başarılı film 1996 yılında vizyona girdi. 7,4 IMDb puanına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda Sean Connery, Ed Harris ve John Spencer gibi isimler bulunuyor.

4. Wild at Heart

Yönetmenliğini David Lynch’in üstlendiği Wild at Heart, Barry Gifford’un aynı adlı romanına dayanıyor. 1990 yapımı film komedi, suç ve dram ögelerini içerisinde barındırıyor. 7,2 IMDb puanına sahip olan film 2 saat 5 dakika uzunluğunda.

5. Red Rock West

1993 yılında vizyona giren Red Rock West’in senarist kadrosunda John Dahl ve Rick Dahl bulunuyor. 7,0 IMDb puanına sahip olan yapım suç, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Lara Flynn Boyle, Dennis Hopper ve Craig Reay gibi isimler mevcut.

6. Matchstick Men

2003 yapımı Matchstick Men, Roy isimli bir dolandırıcının hikayesini konu alıyor. 7,3 IMDb puanına sahip olan yapımın müziğini Hans Zimmer yaptı. Yönetmenliğini Ridley Scott’un üstlendiği film komedi, dram ve suç ögelerini içerisinde barındırıyor.

7. Face/Off

Aksiyon, suç ve bilim kurgu ögelerini içerisinde barındıran Face/Off 1997 yılında vizyona girdi. John Woo’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda John Travolta, Joan Allen, Gina Gershon ve Dominique Swain gibi isimler bulunuyor.

8. Leaving Las Vegas

Ailesini ve işini kaybetmiş olan Ben Sanderson, Las Vegas’ta Sera isimli bir kadın ile tanışır. 7,5 IMDb puanına sahip olan film 1995 yılında vizyona girdi. Dram ve romantik ögelerini içerisinde barındıran yapım 1 saat 51 dakika uzunluğunda.

Yönetmenliğini Mike Figgis’in üstlendiği Leaving Las Vegas’ın oyuncu kadrosunda Elisabeth Shue, Julian Sands, Richard Lewis, Steven Weber ve Emily Procter gibi isimler yer alıyor.

9. Prisoners of the Ghostland

Yönetmenliğini Sion Sono’nun üstlendiği Prisoners of the Ghostland 2021 yılında vizyona girdi. 4,2 IMDb puanına sahip olan yapım aksiyon, gerilim ve bilim kurgu ögelerini içerisinde barındırıyor. Filmde bir suçlu, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir kızı kurtarmaya çalışır.

10. National Treasure

2004 yılında vizyona giren National Treasure aksiyon, gizem ve macera ögelerini içerisinde barındırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Diane Kruger ve Justin Bartha gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini Jon Turteltaub’un üstlendiği film 6,9 IMDb puanına sahip.

Yukarıdaki en iyi Nicolas Cage filmleri listesinde yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir film var mı? Varsa bu filmi yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz.

Exit mobile version