Neymar Fortnite’a ne zaman geliyor

Neymar Jr. nihayet Fortnite’a geliyor. Epic Pazar günü yaptığı açıklamada, uluslararası futbol süperstarının 27 Nisan Salı günü oyuna katılacağını duyurdu. Ancak Neymar Jr., Fortnite’a girdikten sonra bir futbolcudan çok daha fazlası oluyor. Çünkü cildi futbol oynayan mekanik bir jaguara dönüşüyor.

Neymar’ın Fortnite kıyafeti, oyunun 6. sezon savaş geçişinin bir parçasıdır. Oyuncuların kilidini açmak için birkaç görevi tamamlamasını gerektirir. Cilt oyuna gelindiğinde zorluklar yaşanacak. Epic’in gönderisine göre, görevler Fortnite adasının etrafındaki futbolcular tarafından görevler olarak yer alacak.

Call of Duty: Warzone’un yeni haritası: Verdansk ’84

Fortnite’ta Neymar kıyafetini açmak için ne yapmak gerekir?

Görevlerden birkaçıyla yarışmak, oyuncuları ifadeler ve sancaklar gibi çeşitli kozmetik öğelerle ödüllendirecek. Ancak Neymar Jr. Kıyafetinin kilidini açmak için beşini tamamlamanız gerekecek.

Bu görevleri tamamlamak Neymar’ın kıyafetinin, futbol topu ifadesi oyuncağının, Matador Yükleme ekranının, Joia Trophy Back Bling’in, Jaguar Strike kazmasının ve Shhh’in kilidini açacaktır.

Bu Shhh. ifade özeldir. Çünkü Neymar Jr’ı güç korucusu benzeri bir süper kahramana dönüştüren ilkel formlarından birini uyandıracaktır.

Neymar’ın temel görünümünün yanı sıra Epic, Brezilya milli futbol takımının ikonik sarı, mavi ve yeşil renklerinden ilham alan alternatif bir görünüm de sunacak. Neymar’ın çıkışı ayrıca Paris Saint-Germain süperstarının temalı Jaguar Strike Pickaxe, Aerial Acrobat Glider ve bir kutlama ifadesi gibi çeşitli kozmetik öğelerle birlikte gelecek.

Neymar’ın Fortnite’a gelişini daha da kutlamak için, Neymar’ın şu anda oynadığı Paris temalı “Yaratıcı Modda” özel kurslar olacak. Ayrıca prestijli birincilik ödülü olarak özel olarak tasarımı yapılan bir futbol ayakkabısıyla bir Neymar Jr. Cash Cup turnuvası olacak.

Fortnite, Pele’yi onurlandıran bir ifade, dünyanın en büyük futbol kulüplerinin bazılarından ve NFL’den esinlenen kıyafetler sunar. Bu oyunda ilk kez profesyonel bir futbolcu, bir kıyafet olarak yer aldı.

Neymar Fortnite’a ne zaman gelecek?

Neymar Jr.’ın battle pass görünümü, kozmetik ürünleri ve görevleri çıkışı belli oldu. Buna göre Neymar’ın çıkışı 27 Nisan’da Fortnite güncelleme v16.30 ile çıkacak.

 

Exit mobile version