Netflix’teki En İyi Kurt Adam Filmleri

Netflix, kurt adam filmleri bakımından izleyicilere oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Peki, hangi yapımlar kesinlikle izlenmelidir?

Netflix Kurt Adam Filmleri

Kurt adam, efsaneye göre Ay’ın tam daire ve parlak bir şekilde göründüğü sırada kemikleri kırılarak ürkütücü bir yaratığa dönüşen insandır. Netflix kurt adam filmleri söz konusu olduğunda seyircinin oldukça keyifli zaman geçirmesini sağlayan oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Her film tamamen kurt adamlara odaklanmayabiliyor. Bazıları vampirler ile kurt adamlar arasındaki gerilimi konu edinirken bazıları ise kurt adamlara odaklanırken daha farklı bir konu işlemeyi tercih ediyor.

Kısacası Netflix’te keşfedilmesi gereken çok sayıda film var ve bu liste ile size en iyilerini bulma konusunda yardımcı olacağız.

Netflix Kurt Adam Filmleri Listesi

Netflix’te seyredilebilecek en iyi kurt adam içerikli filmler bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bunları daha yakından inceleyelim.

Alacakaranlık

Alacakaranlık, Bella Swan isimli bir gencin soğuk ve soğuk tenli, inanılmaz güçlü bir kişi ile karşılaştıktan sonra merakının üzerine düşmesi ve onu araştırmaya başlaması ile vampirlerin gerçek olduğunu öğrenmesinin ardından içine sürüklendiği karmakarışık durumu konu ediniyor.

Bu bir film serisidir ve sadece vampirleri değil, kurt adamları da konu ediniyor. Alacakaranlık evreninde vampirlerin çeşitli güçleri bulunuyor. Örneğin Bella’nın yollarının kesiştiği vampir Edward, insanların düşüncelerini okuyabiliyor. Onun kardeşi Alice Cullen ise geleceği görebiliyor.

Kurt adamlar ise pençelerini kullanarak vampirleri parçalayabiliyor. Bella’nın karşısına çıkan Jacob, sürüsünün en güçlüsü olarak inanılmaz hızlı, çevik ve güçlüdür. Birçok vampirin karşısına çıkabilecek dayanıklılığa sahiptir.

Viking Kurdu

Genç bir kız, polis olan annesinin görevi dolayısıyla yeni bir kasabaya taşınır. Kasabanın yeni sakinlerinden biri olan bu genç kızın katıldığı partide korkunç bir cinayet işlenir.

Bu cinayete tanık olan genç kız, olaydan sonra tuhaf şeyler görmeye başlar ve odak noktasına daha önce hiç arzulamadığı şeyler yerleşir.

Kutsal Damacana 2: İtmen

Korsanların beklenmedik saldırısı ile karşı karşıya kaldıktan sonra içinde bulunduğu durumdan bir şekilde kurtulmayı başaran bir denizci, bundan sonrasında daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalır.

Senaryosunun Şafak Sezer tarafından yazılıp oynandığı bu filmde kurt adamlar da yer alıyor. Komedi serisi olması dolayısıyla listedeki diğer yapımlardan biraz farklı olduğu söylenebilir ancak izlerken güleceğiniz tarzda bir film arıyorsanız göz atmanız önerilir.

Exit mobile version