Netflix Yeni Filmler, Diziler ve Belgeseller (Kasım 2022 Takvimi)

Netflix yeni filmler, diziler ve belgeseller Kasım 2022 takvimi ile belli oldu. Peki, dijital yayın platformuna hangi içerikler geliyor?

Netflix yeni filmler, diziler ve belgeseller ile 2022 yılının kasım ayı oldukça güzel, eğlenceli ve keyifli geçecek gibi görünüyor. Dijital yayın platformuna kasım ayından itibaren eklenecek olan içerikler, Netflix Türkiye tarafından özetlendi.

Bu içeriklere Netflix’in Türkiye kanalında paylaştığı bir videoda yer verildi.

Netflix Yeni Filmler, Diziler ve Belgeseller Neler?

Netflix Türkiye’ye Kasım 2022’de 16 tane yeni içerik geliyor. Kasım ayında Netflix’e gelecek dizi, film ve belgesellerin konusuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Netflix Yeni Filmler, Diziler ve Belgeseller Neler?

Lookism

Bu toplum, dış görünüşe her şeyden çok daha fazla önem veriyor. Böyle bir toplumun içinde yaşayan öğrenci, diğerlerinden oldukça farklı olduğu için iki farklı hayat yaşamak için çabalar.

Enola Holmes 2

Dedektif olarak ilk vakasını alan Enola, bir kızın kaybolmasının altında yatan gizemi çözmeye çalışır. Bu yolda ona ağabeyi Sherlock da yardımcı olacaktır.

FIFA’nın İç Yüzü

Bu belgesel, FIFA’nın geçmişini en ince ayrıntısına kadar ele alıyor. Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmak için gerekenler de dahil olmak üzere birçok konuya değiniyor.

The Crown

Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki ilk yıllarını ele alan bu dizi, aşkın yanı sıra tarihe yön veren olayları da ele alıyor.

Kal

Semih, kız arkadaşı tarafından beklemediği bir anda terk edilir. Hayatına devam etmek isteyen Semih’in önce geçmişle yüzleşmesi gerekecektir.

Down to Earth with Zac Efron

Zac Efron, sağlıklı yaşama yollarını aramak için dünyayı dolaşıyor. Bu çabalar sarf edilirken yelken açılan maceralar izleyicilerle paylaşılıyor.

Dr. Phil Stutz

Dr. Phil Stutz bir psikiyatristtir. İlk deneyimlerini, kendine has görsel terapi modelini seyircilere aktarıyor.

Mucize

Geçmişte yaşadıklarının etkisi atlatamayan hemşire, uzun bir süredir oruç tuttuğuna inanılan bir kızı araştırmak için ıssız bir köye gider.

1899

1899 yılında New York’a doğru yola çıkan geminin rotası beklenmedik bir şekilde değişir. Bu durum karşısında şaşıran yolcular, sırla dolu bir bilmecenin içine sürüklenir.

Dead to Me

Eşinin ölümüne neden olan sürücünün peşinden giden bir kadın, bu mücadelesinde hiç beklenemeyecek kadar iyimser bir insanla arkadaş olur.

Elite

Burslu üç öğrenci, İspanya’daki özel bir okula kaydolur. Bu öğrencilerin durumu ile akranlarının durumu aynı değildir. İki grup arasında başlayan çatışma, daha sonra bir cinayete sebebiyet verir.

Hayaller Diyarı

Maceracı bir yetim, en büyük dileğinin gerçekleşmesini sağlayacak olan bir incinin peşine düşer. Bu yolculukta ona ilginç bir haydut eşlik eder.

The Cuphead Show

Popüler video oyunundan uyarlanan The Cuphead Show, Cuphead ve onun kardeşi Mugman’in başlarına gelen talihsizleri eğlenceli bir şekilde izleyicilere aktarıyor.

Gizemli Vakalar

Sam ve Kit, iki gizli ajandır. Bu şirin ajanlar becerilerine güvenerek hayvanlar aleminin sırlarını çözmeye çalışıyor.

Netflix yeni filmler, diziler ve belgeseller bekleyen kullanıcılarına kasım ayında hangi içerikleri sunacağı bilgisinin verildiği video yukarıda yer alıyor.

Netflix’ten kaldırılan içeriklere de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version