En İyi Netflix Uzay Dizileri ve Filmleri

Netflix uzay dizileri ve filmleri, uzayla ilgili izleyecek film veya dizi bulamıyorsanız size aradığınız yapımı bulmanıza yardımcı olabilir.

Netflix uzay dizileri ve filmleri söz konusu olduğunda izleyicilerine çok geniş bir seçenek yelpazesi sunan sayılı dijital yayın platformlarından biridir. Ne var ki seyirci kitlesi olarak bazen filmler arasından seçim yapmakta zorlanabiliyoruz.

Siz de uzay ile ilgili film ya da dizi izlemek istiyor ama kendinizi her seferinde Netflix’in büyük içerik kütüphanesinde kaybolmuş vaziyette buluyorsanız önerilerimize göz atmanızı tavsiye ederiz.

Kaçırılmaması Gereken Netflix Uzay Dizileri

Kaçırılmaması Gereken Netflix Uzay Dizileri

Netflix’te izlemeniz gereken uzay ile ilgili diziler yukarıda sıralanmıştır. Bu dizilerin konusunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Lost in Space

Robinsonlar, bilmediği bir gezegene zorunlu iniş yapmak zorunda kalır. Kendilerini karşılarına çıkan bütün engelleri aşarak gezegeden kaçma çabası verirken bulurlar.

2. Star Trek: The Next Generation

Orijinal serideki Atılgan mürettabatının yaşadığı olayların üzerinden on yıllar geçmiştir. Artık yeni bir Atılgan gemisi vardır. Geminin kaptanı ise Jean-Luc Picard’dır.

3. Away

Emma Green, uzun yıllar sürecek olan Mars görevinde uluslararası bir mürettebatı yönetmek için ailesini arkasında bırakmak zorunda kalır.

4. Another Life

Niko Breckinridge ve ekibi, Dünya’ya inen yabancı cismin kaynağını bulmak için uzay yolculuğuna çıkar.

Filmin başrollerini Katee Sackhoff, Justin Chatwin ve Samuel Anderson paylaşıyor.

5. Rick and Morty

Üstün zekâlı bir bilim insanı olan Rick, başka gezegenlere ve hatta başka boyutlara gidebilecek teknolojiye sahiptir. Bu yolculuklara çıkarken yanında Morty’yi de götürür.

Güzel Film Bulamayanlar İçin Netflix Uzay Filmleri

Netflix’te uzay ile ilgili güzel film bulamıyor musunuz? Bir de yukarıdaki filmleri deneyin! Bu filmlerin konusunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Yıldızlararası

İnsanlığın sonu tahmin edilebileceğinden çok daha yakındır. Bir grup astronot, Dünya gibi yaşanabilir başka bir gezegen bulmak için göreve çıkarlar fakat solucan deliğinden geçmeleri ile kendilerini beklenmedik bir durumun içinde bulurlar.

Filmin başrollerini Anne Hathaway, Jessica Chastain ve Matthew McConaughey paylaşıyor.

2. Uzay Yolcuları

Bir uzay gemisi, çok uzaktaki bir uzay kolonisine yolcu götürmektedir. Yolcular oldukça uzun bir zaman alan yolculuktan etkilenmemek için uyku kapsülünde uyulmaktadır ama olması gerekenden daha kısa bir süre önce uyanan bir adam, kendisini başka bir yolcu ile beklenmedik bir tartışmanın içinde bulur.

Filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lawrence, Michael Sheen ve Chris Pratt yer alıyor.

3. Tükeniş

Uzaylı istilasına bir son vermek isteyen, kendi hâlinde dört kişinin bir ailenin babası, uzaydan gelen tehdide karşı dünyayı savunmaya çalışır.

Film uzayda geçmiyor ancak insanların sonucunun ne olacağını kestiremediği bir soruyu ele alıyor: Uzaylılar Dünya’yı istila ederse ne olur?

4. Oksijen

Gözlerini açıp kim olduğunu hatırlamaya çalışan bir kadın, kriyojenik bir ünitededir. Oksijeni ise her geçen dakika tükenmektedir. Yardım çağrılarının karşılık bulması umuduyla yaşama tutunmaya çalışır.

Filmin süresi yaklaşık 1 saat 40 dakika ve film tek bir mekânda geçiyor. Tek bir mekânda geçen film yapmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Bir süre sonra seyircilerin ilgisini kaybetme kaygısı kendini her an göstermektedir ama bu filmde izleyiciler zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varmıyor.

5. Kaçak Yolcu

Mars’a doğru yolculuk yapan küçük bir ekip, uzay gemisinde kaçak bir yolcunun olduğunu fark eder. Bu kaçak yolcu, gemideki herkesin hayatını riske atmaktadır. Bu yüzden gemidekiler zor bir karar vermek zorundadır.

Listedeki Netflix uzay dizileri ya da filmleri arasında göremediğiniz ama eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz bir dizi veya film var mı? Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz!

Uzay yolculuklarını seviyorsanız uçak ile ilgili filmlere de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version