Netflix Platformunun Gizli Kodları

Netflix platformunun gizli kodları, akış deneyiminize çok ihtiyaç duyulan bir yenileme sağlayacaktır.

Bu Netflix kodları ile istediğiniz dizi veya filmi kolayca bulun. İşten eve geldiğinizde ayaklarınızı uzatıp dinlenmek için Netflix ile dizi veya film izlemeyi seviyor musunuz? Netflix’te aynı dizi ve film önerileri listesini görmekten sıkıldıysanız, kaydırmak gerçekten de izleyecek yeni bir şey bulmanın en iyi yolu değil. Ayrıca ilginizi çekebilecek diğer niş türleri bulmanın da harika bir yolu değil.

Ancak, tam olarak ne aradığınızı bulmak için Netflix kitaplığını türe göre filtrelemenin gizli bir numarası var: Netflix kodları.

Algoritmanın seçtiklerini pasif bir şekilde kabul etmek yerine, bir sonraki art arda izlemenizi bulmak için Netflix kodlarını nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Netflix Kodları Nelerdir?

Netflix kodları, algoritmanın önerileri kategorilere ayırmak ve sunmak için kullandığı, farklı bir türe veya alt türe karşılık gelen bir sayı sistemine dayalıdır.

Örneğin, Korku içinde gezinmek yerine, daha spesifik sonuçlar için Küçük Kasaba Korkularını (81496215) arayabilirsiniz.

36.000 Netflix Kodu Var

Şimdiye kadar Netflix’te yaklaşık 36.000 kod var. Kodların yalnızca Netflix‘in web sitesinde kullanılabileceğini, uygulamalarında kullanılamayacağını unutmayın.

Netflix’in Gizli Menüsünü Nerede Bulabilirim?

Tam liste için netflix-codes.com’a bakın. Anime, yabancı filmler ve klasik filmler gibi yaklaşık 20 kategori var. Bu kategoriler daha spesifik alt türlere ayrılmıştır.

Örneğin, 8711 kodlu korku filmleri, derin deniz korku filmleri, zombi korku filmleri, genç çığlıkları ve daha fazlası gibi 12 kod daha barındırır.

Netflix Kodlarını Nasıl Kullanırım?

En kolay yol, Chrome için Better Browse for Netflix uzantısını yüklemektir. Bunun için;

  1. Chrome Web Mağazası’na gidin ve “Netflix İçin Daha İyisine Göz Atın” ifadesini arayın.
  2. Chrome’a ​​Ekle’yi tıklayın.
  3. Uzantı Ekle’ye tıklayın.
  4. Yeni bir sekmede Netflix hesabınıza giriş yapın.

Netflix ana ekranının üst kısmında, Listem’in yanında yeni bir seçenek “Tümüne Gözat” seçeneğini göreceksiniz. Manuel olarak aramak veya mevcut alt türler arasında gezinmek için buna tıklayın.

Başka bir yol da Netflix kodları web sitesidir. Bunun için;

  1. Bilgisayarınızda veya mobil tarayıcınızda netflix-codes.com adresini ziyaret edin.
  2. Keşfetmek istediğiniz türü veya alt türü bulun.
  3. İstediğiniz türün veya alt türün yanındaki koda dokunun.
  4. Netflix uygulamasının yüklü olduğu bir cihazdaysanız, uygulama açılmalı ve sizi doğrudan seçtiğiniz türe veya alt türe götürmelidir. Uygulamayı yüklemediyseniz, tarayıcı aracılığıyla Netflix’i açar ve mevcut belirli filmleri ve şovları izleyebilirsiniz.
  5. İzlemek istediğiniz başlığa dokunun.

Netflix kodlarını tarayıcınızda manuel olarak da kullanabilirsiniz. Bunun için;

  1. Bilgisayarınızda veya mobil tarayıcınızda netflix-codes.com adresini ziyaret edin.
  2. Keşfetmek istediğiniz türü veya alt türü bulun.
  3. Başka bir sekmede <http://www.netflix.com/browse/genre/INSERTNUMBER> yazın, ancak INSERTNUMBER öğesini belirli tür veya alt tür koduyla değiştirin.
  4. Bu bölümde bulunan başlıkları incelemek için Netflix’e yönlendirileceksiniz.

Buradan, izlemek istediğiniz filmi zihninize not edebilir ve tercih ettiğiniz cihazdaki uygulamaya geri dönebilir veya tarayıcınızda izlemek için oturum açabilirsiniz.

Exit mobile version