En İyi Netflix İspanyol Dizileri

Türkiye'de yayınlanan Netflix İspanyol dizileri neler? İşte popüler dijital yayın platformu üzerinden izleyebileceğiniz en başarılı İspanyol dizileri listesi!

Netflix İspanyol dizileri ile ilgili geniş bir yelpaze bulunuyor. Popüler dijital yayın hizmetinin içerik kütüphanesinde “İspanyol gençlik dizileri” ve “Romantik İspanyol dizileri” dahi olmak üzere çeşitli yapımlar yer alıyor.

Netflix İspanyol Dizileri Listesi

  1. La Casa De Papel
  2. Vis a Vis
  3. Elite
  4. Las Chicas del Cable
  5. La Valla (The Barrier)
  6. Hache
  7. Valeria
  8. Bitter Daisies
  9. Unauthorized Living
  10. The Innocent

1. La Casa De Papel

Aksiyon, suç ve dram ögelerini içerisinde barındıran La Casa De Papel, en popüler İspanyol dizileri arasında yer alıyor. Profesör lakaplı bir kişi, ekibi ile birlikte İspanya Kraliyet Darphanesini soymaya çalışır.

Başarılı yapımın oyuncu kadrosunda Alvaro Morte, Ursula Corbero, Itziar Ituno, Pedro Alonso, Miguel Herran, Jaime Lorente, Ester Acebo, Alba Flores ve Darko Periç gibi isimler yer alıyor. 8,2 IMDb puanına sahip olan dizisini Netflix isimli dijital yayın hizmeti üzerinden izleyebilirsiniz.

2. Vis a Vis

Sahip olduğu 8,2 IMDb puanına ile dikkat çeken Vis a Vis isimli dizide erkek arkadaşı tarafından zimmetine para geçirmesi için kandırılan ve hapse giren bir kadının hikayesine tanık oluyoruz. Dizinin oyuncu kadrosunda Alba Flores, Maria Isabel Diaz Lago, Marta Aledo ve Najwa Nimri gibi isimler mevcut.

3. Elite

Suç, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran Elite, gençlik dizilerini seven izleyicilere hitap ediyor. 7,4 IMDb puanına sahip olan dizinin başrol oyuncu kadrosunda Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau ve Danna Paola bulunuyor.

4. Las Chicas del Cable

1920’lerde geçen dizi, Ulusal Telefon Kurumunda çalışan dört kadının hayatını konu alıyor. 7,6 IMDb puanına sahip olan Las Chicas del Cable, toplamda 6 sezondan oluşuyor. Dram dizisinin başrol oyuncu kadrosunda Blanca Suárez, Yon González ve Ana Fernández yer alıyor.

5. La Valla (The Barrier)

Unax Ugalde, Olivia Molina ve Eleonora Wexler’ın başrollerini paylaştığı La Valla isimli yapım 6,8 IMDb puanına sahip. 2045 yılında Madrid’de geçen dizi aksiyon, macera ve dram ögelerini içerisinde barındırıyor.

Bir ailenin hayatta kalma mücadelesini konu alan yapımın oyuncu kadrosunda Unax Ugalde, Olivia Molina, Eleonora Wexler, Abel Folk, Angela Molina, Manu Fullola ve Daniel Ibanez gibi isimler bulunuyor.

6. Hache

1960’larda geçen Hache isimli dizide toplamda 2 sezon yer alıyor. 6,5 IMDb puanına sahip olan yapım suç, dram ve gerilim ögelerini içerisinde barındırıyor. Dizinin başrol oyuncu kadrosunda Adriana Ugarte, Eduardo Noriega ve Marc Martínez mevcut.

7. Valeria

Elísabet Benavent’in romanlarından uyarlanan Valeria, dört kadının hikayesini konu alıyor. Macera, komedi ve dram ögelerine sahip olan dizi, ilk olarak 2020 yılında yayımlanmaya başladı. Diana Gómez, Silma López ve Paula Malia’nin başrollerini paylaştığı yapım 6,4 IMDb puanına sahip.

8. Bitter Daisies

İlk olarak 2018 yılında yayımlanmaya başlayan Bitter Daisies, 2020 yılında sona erdi. 7,2 IMDb puanına sahip olan dizi, bir dedektifin hikayesini konu alıyor. Toplamda 2 sezondan oluşan Bitter Daisies’in oyuncu kadrosunda María Mera, Santi Prego, Noelia Castano, Sara Sanz ve Toni Salgado gibi isimler bulunuyor.

9. Unauthorized Living

Dram türündeki Unauthorized Living (Yetkisiz Bir Hayat), tıpkı Bitter Daisies gibi 2018 yılında yayımlanmaya başladı ve 2020 yılında sona erdi. 7,5 IMDb puanına sahip olan dizi 2 sezondan oluşuyor.

10 The Innocent

Netflix İspanyol dizileri listesinin son sırasında The Innocent (Şantaj) yer alıyor. Sahip olduğu 7,9 IMDb puanı ile dikkat çeken The Innocent suç, dram ve gizem ögelerini içerisinde barındırıyor. 8 bölümden oluşan mini dizinin başrol oyuncu kadrosunda Mario Casas, Alexandra Jiménez ve Aura Garrido mevcut.

Exit mobile version