Netflix Aboneliklerine Bu Yıl Daha Fazla Zam Gelebilir

Netflix aboneliklerinin ücretleri 2024 yılında daha çok artabilir. Şirket, gelmesi muhtemel olan zamlar için açık kapı bıraktı.

Netflix Aboneliklerine Bu Yıl Daha Fazla Zam Gelebilir

Netflix, 2024 yılında şirketin gelirini arttırmayı hedefliyor. Bu nedenle yılın ilerleyen günlerinde abonelik fiyatları daha çok artabilir.

Şirket tarafından yapılan açıklamada Netflix’e yatırım yaptıkça ve onu geliştirmeye devam ettikçe bunların aboneler ile buluşmasını sağlamak için kullanıcılardan biraz fazladan ödeme yapmalarını isteyecekleri belirtildi. Bu fiyat artışının hizmeti daha da iyi bir yere getirmeye ve büyütmeye katkı sağlayacağı ifade edildi.

Netflix Abonelikleri Yıl İçinde Daha Çok Zamlanabilir

Şirket, yakın zamanda reklamlı abonelik planı da dahil olmak üzere birçok yeni adım attı. Bununla beraber abonelik ücretleri, Netflix için en büyük gelir kaynağı olmaya devam ediyor.  Bu da yakın gelecekte abonelik ücretlerinde daha fazla artış olması için açık bir kapı bırakmasına neden oluyor.

Netflix ayrıca fiyat artışlarını kullanıcıları yeni gelir kapısı oluşturmasına yardımcı olan reklamlı abonelik planına yönelmeye teşvik etmek için de kullandı. Şu anda birçok bölgede denenen bu abonelik planı, geçen günlerle birlikte kalite bakımından da iyileştirmeler alıyor.

Şirketin son hamlelerinden biri olan temel abonelik planının kaldırılması ise yeni aboneleri en uygun fiyatlı reklamlı planı almaya yönlendirecek gibi görünüyor.

Exit mobile version