Naruto İzleme Sırası Nasıl Olmalıdır?

Naruto izleme sırası nasıl olmalı? Naruto'ya başlamak isteyip ancak nereden başlayacağını bilmeyenler için bir liste oluşturduk.

Naruto İzleme Sırası Nasıl Olmalıdır?

Naruto izleme sırası nedir? Bu ve bunun gibi sorular, anime hayranlarının cevabını en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Masashi Kishimoto’nun eserine dayanan yapım senelerdir dünyanın dört bir yanındaki hayranının eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Eğer daha önce Naruto’yu izlemediyseniz hangi sıra izlenmesi gerektiğini mümkün olduğunca kısa ve öz bir şekilde açıklığa kavuşturduk. Başlamak için bir izleme sırası arıyorsanız aşağıdaki listeden yararlanabilirsiniz.

Naruto İzleme Sırası Nedir?

Dünya çapında efsaneleşmiş yapımlarından bir tanesi olan Naruto’yu izlemek için takip etmeniz sıralama yukarıda verilmiştir. Naruto’yu izlemek için ilk olarak orijinal Naruto’yu 100. bölümüne kadar izlemeniz gerekiyor.

100. bölümden sonra 2004 yılında izleyici kitlesi ile buluşturulan, yaklaşık 2 saat uzunluğundaki Naruto: Kar Prensesi’nin Ninja Sanatları Kitabı filmini izlemelisiniz. Bunun ardından orijinal Naruto’yu 100. bölümden 160. bölüme kadar izlemeye devam edin. 160. bölüme geldiğinizde Naruto 2: Büyük Çarpışma! Dünya’nın Derinliklerindeki Hayali Kalıntılar’ını izleyin.

Filmi izledikten sonra 190. bölüme kadar izlemeye devam edin ve son olarak Naruto 3: Mikazuki Adası’nın Hayvan Kargaşası filmini izleyin. Bu filmi izledikten sonra orijinal yapımı bitirip Naruto Shippudenn’e başlayın.

Naruto Shippudenn’de de Naruto’da olduğu gibi belirli bölümlere geldikten sonra izlemeniz gereken filmleri izleyin. En sonunda ise Naruto Shippudenn’in de geriye kalan tüm bölümlerini seyredin. Naruto Shippudenn’i bitirdikten sonra Naruto’yu da tam olarak bitirmiş olacaksınız.

Exit mobile version