En İyi 5 Müzik Dinleme Programı (PC/Android/iOS)

En iyi müzik dinleme programı nedir? İşte windows, Android ve iOS platformları üzerinden şarkı dinleyebileceğiniz en başarılı uygulamalar!

Müzik dinleme programı sayesinde bilgisayar ya da mobil cihaz üzerinden çok pratik bir şekilde şarkı dinleyebilirsiniz. Peki, şarkı dinlemek için en iyi uygulamalar neler? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki listeye göz atın.

PC, Android ve iOS İçin Müzik Dinleme Programı Önerileri

  1. Spotify
  2. Apple Music
  3. YouTube Music
  4. Deezer
  5. SoundCloud

1. Spotify

Windows, Android veya iOS platformu üzerinden şarkı dinlemek istiyorsanız Spotify harika bir seçenek olacaktır. Dünya çapında çok popüler olan dijital müzik hizmeti, içerik konusunda geniş bir yelpazeye sahip.

Platformda ücretsiz ve premium olmak üzere iki farklı sürüm bulunuyor. Tahmin edilebileceği üzere premium sürümde bazı avantajlar sunuluyor. Ücretli aboneler, hizmeti reklamsız bir şekilde kullanabiliyor ve ayrıca internet bağlantısı olmadığı zamanlarda da müzik dinleyebilme olanağına sahip.

2. Apple Music

iPhone, iPad ve Mac gibi cihazlar geliştirerek dünya çapında büyük bir popülerlik elde eden Apple’ın dijital müzik platformu bulunuyor. Apple Music olarak isimlendirilen hizmet, kullanıcılara keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor.

İlk olarak 2015 yılında kullanıma sunulan hizmette 85 milyondan fazla şarkı ve 30 bini aşkın çarlma listesi bulunuyor. Platformda Dolby Atmos özellikli uzamsal ses desteği mevcut. Kayıpsız ses formatı sayesinde müzik deneyimi üst seviyeye çıkıyor.

Apple tarafından hazırlanan kişiselleştirilmiş çalma listelerini dinleyebilir ya da kendiniz çalma listesi oluşturabilirsiniz. Platformda şarkı sözleri özelliği de mevcut. Bu sayede dinlediğiniz şarkıların sözlerine göz atabilirsiniz.

3. YouTube Music

70 milyondan fazla şarkının yer aldığı YouTube Music isimli hizmette ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı sürüm bulunuyor. Ücretli sürümde reklamsız ve arka planda şarkı dinleme olanağına sahip olursunuz. Ayrıca şarkıları indirerek çevrim dışı dinleme imkanı sunuluyor.

4. Deezer

Deezer’da tıpkı diğer birçok dijital müzik platformunda olduğu gibi ücretsiz ve premium olmak üzere iki farklı sürüm mevcut. Başarılı kullanıcı arayüzüne sahip olan hizmette 73 milyon şarkı yer alıyor. Platformda yer alan Flow özelliği sayesinde kişiselleştirilmiş müzik önerileri alabilirsiniz.

Tüm dünyada popüler olan hizmette uyku zamanlayıcı, çevrim dışı mod, karıştırma modu, şarkı sözleri ve ortak çalma listeleri oluşturma gibi birçok özellik mevcut.

5. SoundCloud

220 milyondan fazla şarkı ile dünyanın en büyük müzik platformlarından bir tanesi olan SoundCloud, çok başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip. Uygulamanın ücretli sürümünde yüksek kaliteli ses, çevrim dışı mod, reklamsız dinleme gibi özellikler bulunuyor.

Yukarıdaki en iyi 5 müzik dinleme programı listesinde yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir şarkı dinleme uygulaması var mı? Varsa bu uygulamayı yorumlar kısmından paylaşarak diğer kişilere tavsiyede bulunabilirsiniz.

Exit mobile version