Motorola Moto G Stylus 2021 Edition görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı

Motorola, orta sınıf telefonlara adanmış kendi Moto G ailesine mevcut. Raporlara göre Motorola, yakında Motorola Moto G Stylus 2021 adında yeni bir akıllı telefon tanıtacak. Telefon, 2020’nin ilk çeyreğinde yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülen Moto G Stylus’un halefi olacak.

MOTOROLA MOTO G STYLUS 2021 EDITION TELEFONUNUN ÖZELLİKLERİ

Moto G Stylus 2020 Edition, fotoğrafları düzenlemek, not almak ve diğer görevleri gerçekleştirmek için yerleşik bir kalemle geldi. Akıllı telefon, 48 megapiksel üçlü arka kamera kurulumu, Max Vision ekran, Snapdragon 665 yonga seti, 4000mAh pil ve daha fazlası gibi özellikler içeriyordu.

Oppo Reno5 4G duyuruldu

OneLeaks x VoiceHQ’nun izniyle, yeni Motorola Moto G Stylus 2021’in neler sunacağını biliyoruz. Telefonun görüntüleri birden fazla yükseltmeyi ortaya koyuyor. Moto G Stylus 2021 Edition, dikdörtgen bir kamera modülünde arkada dört kamera ile birlikte gelecek. Kameraların teknik özellikleri muhtemelen 48 megapiksellik bir ana atıcı, 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 5 megapiksel makro sensör olabilir. Arka panel ayrıca parmak izi tarayıcısı olabilecek dairesel bir çerçeve içinde şirketin logosundan oluşur.

Ön tarafta, sızan görüntüler sol üst köşede bulunan tek delikli bir kamerayı gösteriyor. 16 megapiksellik bir kamera olacağı bildiriliyor. 6.8 inçlik ekranın çözünürlüğünün, orta sınıf bir akıllı telefonun düzenli bir teknik özelliklerini takiben fullHD + olduğu söyleniyor.

Akıllı telefonun çerçevesi bazı düğmeler içerir. Sağ tarafta, kullanıcılar bir güç düğmesi ve bir ses yükseltici olabilen iki düğmeye sahip olacaklar.

MOTOROLA MOTO G STYLUS 2021 EDITION SNAPDRAGON 675 İLE GELİYOR

Moto G Stylus 2021, 4 GB’a kadar RAM ve 128 GB ROM’a sahip Snapdragon 675 yonga seti tarafından desteklenecek. Telefonu canlı tutmak için, kullanıcılar öncekiyle aynı olan 4000mAh batarya alacaklar. Şirket daha önce kullanıcıların bu pil boyutuyla Moto G Stylus’tan en az iki günlük pil ömrü kullanabileceklerini iddia etmişti.

Son olarak, adından da anlaşılacağı gibi akıllı telefon bir ekran kalemi ile birlikte gönderilecek. Moto G Stylus, bir öncekine benzer şekilde, telefonun altında kalemi saklamak için bir tutucuya sahip olacak. Ayrıca, raporlar, yeni telefonun, birçok kullanıcı için her zaman güvenilmesi gereken bir özellik olan 3,5 mm kulaklık jakını ortadan kaldırmayacağını söylüyor.

 

 

Exit mobile version