Moto G Stylus 2023 Telefonunun Özellikleri

Moto G Stylus 2023 akıllı telefonunun özellikleri ortaya çıktı. Çift kamera, delikli ekran ve daha fazlasıyla Moto G Stylus 2023 yakında piyasaya çıkabilir.

Motorola G Stylus 2023 akıllı telefonunun özellikleri sızdırıldı. Telefonun ekranında ortaya yerleştirilmiş delikli tasarım, çift kamera sensörleri bulunuyor. Siyah renk ile birlikte sızdırılan akıllı telefon serisinin hem 4G hem de 5G varyantları ile gelmesi bekleniyor. Bununla birlikte 256 GB depolama alanına sahip olacak olan Moto G Stylus 50 MP çözünürlüğüne sahip kamera ile gelecek. Cihazın lansman tarihi henüz açıklanmadı ancak kısa süre içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. İşte detaylar…

Motorola Moto G Stylus serisine yeni bir üye dahil oluyor.: Moto G Stylus 2023. Akıllı telefon ile ilgili bilgi sızıntısı yapan ünlü site OnLeaks, tasarımı tüm görkemiyle gösteren telefonun yeni bir görüntüsünü paylaştı.

İşte Motorola Moto G Stylus Akıllı Telefonun Sızdırılan Özellikleri

Sızdırılan görüntü, telefonun selfie kamerası için ortaya yerleştirilmiş bir delik, arkada çift kamera sensörleri ve adından da anlaşılacağı gibi yerleşik bir ekran kalemi yuvası ile birlikte gelecek. Bunun yanında 3,5 mm jak ile geleceği gösteriliyor. Telefon siyah renkte geliyor, ancak lansman sırasında başka seçeneklerin de olması bekleniyor.

Moto G Stylus 2023’ün arkada 50 MP çift kamera, 6 GB RAM ve bir microSD kart ile daha da genişletilebilen 256 GB’a kadar depolamayla gelmesi bekleniyor. Telefonun hem 4G hem de 5G varyantlarında piyasada olacağı ifade ediliyor.

OnLeaks tarafından sızdırılan Moto G Stylus 2023 görüntüsü, selfie kamerası, ince çerçeveler ve düz kenarlar için ortaya yerleştirilmiş bir delik gösteriyor. Ses ve güç düğmesi telefonun sağ bölümünde yer alıyor. Hoparlör ızgarasını, 3,5 mm ses jakını, birincil mikrofonu, şarj ve veri senkronizasyonu için bir USB Type-C bağlantı noktasını görebiliriz.

Cihazın Dikkat Çeken Detayları

Telefonun arkasında ise çift kamera kesiklerini ve bir LED flaşı barındıran kare modülünün olduğunu görüyoruz. Arkada ikonik Moto simgesi bulunuyor. Söylendiği gibi, telefon siyah renkte görülebilir ancak lansman sırasında başka seçenekler de olabilir.

Telefonun tasarımı, Ekim ayında çevrimiçi olarak ortaya çıkan ve XT2315 model numarasına sahip Motorola Geneva’ya benziyor.

G Stylus 2023’ün muhtemelen HD+ çözünürlüğe sahip bir IPS LCD ekrana sahip olması bekleniyor. Akıllı telefon, kutudan çıkar çıkmaz MyUX özel kaplamasıyla en son Android 13 işletim sistemini başlatabilir.

Optiklere baktığımızda, Moto G Stylus’un 50MP birincil kameraya ve muhtemelen 2MP ikincil sensöre sahip olması bekleniyor. Ön kamera detayları şu an gizli tutuluyor.

Exit mobile version