Mortal Kombat 12 geliştirmesi yakında başlayabilir

NetherRealm stüdyolarından gelen son iki iş ilanı akıllara Mortal Kombat 12 yakında geliştirmeye başlayacağını gösteriyor.

Mortal Kombat serisinin son bölümünün yayınlanmasından bu yana iki yıl geçti. Serinin hayranları, Earthrealm’in bir sonraki kahramanlarının kiminle savaşacağını bulmaya hazır. Mortal Kombat hayranları kısa süre içinde cevaplarını alabilirler. Son iş ilanlarına göre, bir sonraki Mortal Kombat’ın gelişimi yakında başlayabilir.

Serinin arkasındaki geliştirici NetherRealm Studios, ekibe katılmak için aktif olarak iki yeni üye arıyor. WarnerMedia’nın web sitesinde, video oyun endüstrisinde, tercihen AAA konsol oyunlarında deneyimli bir yapımcı için bir ilan var. Linkedin’deki diğer gönderi, kıdemli bir sanatçı/animatör içindir. “Dövüş sanatları, dövüş oyunları geliştirme deneyimi” tercih edilen bir özellik olarak görülür.

TÜM İŞARETLER MORTAL KOMBAT 12 OYUNUNUN GELECEĞİ YÖNÜNDE

Stüdyonun bir proje için yeni yetenekler aldığı açık. Ancak her iki gönderi de projenin ne olabileceğini açıkça belirtmiyor. Sektörden bir kişi NetherRealm’in Mortal Kombat 12’yi Injustice 3’ten önce yapacağını iddia ediyor. Tüm işaretler, bir sonraki Mortal Kombat’ın geliştirmenin erken aşamalarında olduğuna işaret ediyor.

Mortal Kombat X ve 11 arasındaki boşluk tam dört yıldı. Bu da hayranların yeni ölümler dağıtmadan önce bir süre beklemesi gerektiği anlamına gelir. Bu noktada bir sonraki Mortal Kombat filminin mi yoksa oyununun mı önce çıkacağını söylemek imkansız. Filmin devam filmi açıklanmadı. Ancak saygın bir gişe hasılatı gördü. Serinin genel olarak popülaritesi ve filmin yönetmeninin bir devam filminin mümkün olduğunu belirttiği gerçeği göz önüne alındığında; kesinlikle bir ihtimal var. Filmin bir sonraki oyundan önce çıkma ihtimali var.

OYUNDA BİRÇOK YENİ SAVAŞÇI VAR

Mortal Kombat 12 hakkında yakın zamanda herhangi bir bilgi beklenmediğinden, geliştiricinin ne planladığını söylemek mümkün değil. Ancak, oyuna hiç girmeyen Mortal Kombat 11 DLC karakterlerinin son sızıntısı doğruysa; NetherRealm stüdyolarının bir sonraki bölüme ekleyebileceği birçok yeni dövüşçü var. Bu dövüşçülerden biri de hayranları tarafından uzun süredir aranan bir karakter olan Evil Dead serisinden Ash Williams’tan başkası değil.

Şu an için tüm hayranların yapabileceği, oyunun kadrosu hakkında spekülasyon yapmak. Stüdyo, Robocop ve Rambo gibi diğer serilerden karakterleri Mortal Kombat evrenine getirmekten keyif alıyor. Warner Bros. tarafından atıfta bulunulan yakın tarihli bir gönderi herhangi bir gösterge ise; Scooby-Doo’nun Shaggy’si Mortal Kombat 12’ye bile gelebilir. Ancak bu biraz gergin olur. NetherRealm hazır olduğunda, stüdyo oyunun geliştirilmekte olduğuna dair resmi bir duyuru yapacak. Muhtemelen oyunculara hangi dövüşçülerin sunulacağına dair ipucu verecek.

 

Exit mobile version