Mortal Kombat 11 Ultimate Rambo karakteriyle geliyor

Warner Bros. Games, dünya çapında bugüne kadar 8 milyondan fazla satılmış olan franchise tarihindeki en hızlı satan oyun olan Mortal Kombat 11 Ultimate oyununu duyurdu. Ödüllü NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat 11 Ultimate yeni karakterleriyle dikkat çekiyor. Mileena, Rain ve Rambo içeren Kombat Pack 2’nin eklenmesiyle kesin bir Mortal Kombat 11 deneyimini sunuyor.

MORTAL KOMBAT 11 ULTIMATE HANGİ CİHAZLARDA OYNANABİLECEK?

Oyun 17 Kasım’dan itibaren dünya çapında piyasaya sürülmesi planlanıyor. PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X | S, Xbox One konsolları, Nintendo Switch, PC ve Stadia’da gibi oyun konsollarında oynayabileceksiniz. Ek olarak, bu oyun ssahipleri ve PS4 veya Xbox One konsollarındaki yeni alıcılar, oyunlarının PS5 veya Xbox Series X | S sürümlerine ücretsiz yükseltmelere erişebilirler. Bu sayede 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, gelişmiş yükleme alabilecekler. Mortal Kombat 11 Ultimate lansmanı ile birlikte kullanılabilir.

EPIC GAMES STORE’DA HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

OYUN AŞAĞIDAKİ İÇERİĞİ VE GELİŞTİRMELERİ İÇERİR:

Definitive Mortal Kombat 11 Experience: Oyuncuları destanı devam ettiren ve 37 oynanabilir karakterin tam kadrosuyla birlikte zaman alıcı bir maceraya götüren iki hikaye kampanyası.

Kombat Paketi 1: Altı oynanabilir karakter (Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, The Joker, Terminator T-800, Spawn) ve 25 ek karakter görünümü.

Kombat Paketi 2: Kitana’nın hibrit Edenian ve Tarkatan klonu olan yeni eklenen dövüşçüler Mileena; Eden kraliyet yarı tanrısı Rain; ve aktör Sylvester Stallone’un sesine ve benzerliğine sahip ikonik Özel Kuvvetler askeri Rambo.

Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion: Franchise-first story genişletmesi, üç oynanabilir karakter (Fujin, Sheeva, RoboCop) ve 10 ek karakter görünümü.

MORTAL KOMBAT ULTIMATE PS5 VE XBOX SERIES X VE S YÜKSELTMESİ

PS5 Yükseltmesi Mevcut: 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol uyumluluğu sunar. NetherRealm Studios’un hazırladığı oyunulansman ile birlikte sunulan oyunlarının PS5 sürümüne ücretsiz yükseltmeye de erişebilirler.

Xbox Series X | S Smart Delivery Etkin: 4K dinamik çözünürlük, gelişmiş görseller, iyileştirilmiş yükleme süreleri ve belirli modlar için nesiller arası konsol uyumluluğu sağlar. Bu oyunun sahipleri ve Xbox One konsollarındaki yeni alıcılar, Mortal Kombat 11 Ultimate lansmanı ile birlikte sunulan oyunlarının Xbox Series X | S sürümüne ücretsiz yükseltmeye de erişebilirler.

Krossplay Desteği: PS5, PS4, PS4 Pro, Xbox Series X | S ve Xbox One oyuncularının belirli modlarda zıt platformlarda diğer oyunculara karşı savaşmasına izin verir.

 

Exit mobile version