Mobil Aksesuarlar

Apple AirPods Pro

Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı, müzik dinleme deneyimini dönüştüren harikulade bir çözüm. Kulağınızda kolayca kendisine yer bulan, konforlu ve rahat AirPods Pro, aktif gürültü engelleyici özelliğiyle de dikkat çekiyor. Bu sayede sadece müzik dinlemede değil iletişim anlarında da beklentilerinizi karşılıyor. Pratik kullanımlı kablosuz kulaklık, Apple’ın yenilenen tasarımıyla da öne çıkan aksesuarlarından. İlk kablosuz AirPods’a göre daha kompakt bir görünüm sunan AirPods Pro’nun tek handikapı yüksek fiyatı ile bütçeleri bir nebze zorlaması.

1.899 TL

Logitech K380

Logitech K380 taşınabilir klavye, masaüstünde yazmanın rahatlığını ve kolaylığını Bluetooth özelliğiyle iPhone veya iPad’e taşıyor. Bu yıl üretilen yeni renk seçenekleriyle de öne çıkan kompakt ve tüy hafifliğindeki klavye, evde veya dışarıda istenilen her yerde rahat kullanımıyla dikkat çekiyor. Özel Easy-SwitchTM tuşları sayesinde üç adet cihaza kadar bağlanmayı ve bunlar arasında anında geçiş yapmayı kolaylaştıran ürün 2 yıllık pil ömrüyle “şarjım bitti” endişesine de mahal vermiyor. Akıllı klavye ilk kullanımdan sonra her cihazı tanıyor ve sık kullanılan kısa yollar ile kullanıcıların alıştığı düzeni sunmak için otomatik olarak tuşları eşleşiyor.

230 TL

Anker Powerline+

Cep telefonu kullanıcılarının şarj kablosu sorunu nihayet sağlam bir çözümle karşılık buluyor. Dünyaca ünlü şarj teknolojileri üreticisi Anker’in sunduğu Powerline+ kablo, Apple cihazlarını hız ve sağlamlıkla tanıştırıyor. Şarj teknolojilerinde global lider olan Anker, dünyanın en hızlı ve dayanıklı Powerline+ örgülü şarj/data kablosu ile inovasyona öncülük ediyor. Rakiplerine göre 10 kat uzun ömür sunan bu kabloyu iOS cihaz sahipleri gönül rahatlığıyla kullanabiliyor. Çelikten daha güçlü ve çok daha hafif bir madde olan kevlar ile örülmüş olan ve fiber teknoloji ile üretilen Anker Powerline+, ömür boyu garanti sunuyor.

119 TL

Sennheiser PXC 550 Wireless

Onunla yolculuk yapma tecrübesinin yerini hiçbir şey tutamaz. Etraftaki gürültü arttıkça, gürültü engelleme özelliği de güçlenerek konforlu bir dinleme tecrübesi sunan PXC 550 Wireless’in 30 saate varan şarj ömrü sayesinde, tek şarj ile uzun süren seyahatlerin tadını çıkarmak mümkün. Endüstrideki en hafif kulaklıklardan biri olan PXC 550 Wireless, dokunmatik kapsül tasarımıyla müzik ve çağrıları tek bir parmak darbesiyle kontrol etmeyi mümkün kılarken, uzun süre dinleme konforu ve ultra taşınabilirlik ile göz dolduruyor. Sıklıkla uçan kişiler için tasarlanan Sennheiser CXC 700 de harikulade.

1799 TL

Apple Pencil (2. nesil)

Mükemmel piksel hassasiyeti ve sektördeki en düşük gecikme süresiyle yeni Apple Pencil çizim, eskiz, renklendirme, not alma veya mail işaretleme gibi işleriniz için muhteşem bir seçenek. Ve aynı zamanda çok kolay ve doğal bir şekilde kullanılabilen bir kalem. Yeni Apple Pencil, kullanıcı dostu dokunmatik yüzeye sahip ve çift dokunma hareketini de destekliyor. Böylece şimdi Apple Pencil’ınızı elinizden bırakmadan araçlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. 11 inç iPad Pro ve 12.9 inç iPad Pro (3. nesil) için özel olarak tasarlanan yeni Apple Pencil, otomatik şarj ve eşleşme için düz kenarıyla manyetik olarak iPad Pro’nuza yapışıyor.

929 TL

Sony WF-1000XM3

Sony, ünlü 1000X ürün ailesini yeni nesil gerçek anlamda kablosuz WF-1000XM3 kulaklıklar ile genişletiyor. Sony’nin istisnai Gürültü Engelleme performansı sağlayan Çift Gürültü Sensörü Teknolojisi ve HD Gürültü Engelleme İşlemcisi QN1e yongası ile daha da geliştirilen sektör lideri1 Gürültü Engelleme özelliği, sadece ve sadece müziği duymanızı sağlıyor. 1000X ailesine has bir şekilde, WF-1000XM3’ün kulaklık başlıklarından gelen premium, yüksek kaliteli sesin tadını çıkarabilir ve müziğinizi tam da sanatçının istediği şekilde dinleyebilirsiniz.

1.499 TL

Popsockets

Kendall Jenner, Gigi Hadid, Serena Williams gibi Hollywood ünlülerinin tercihi Popsockets, telefonunuzla daha fazlasını yapmanıza olanak tanıyan stil sahibi bir aksesuar. Renkli, eğlenceli, kişiselleştirilebilen tasarımları ve fonksiyonel kullanımıyla dikkat çekiyor. Örneğin selfie çekerken telefonunuzu güvenle tutmanızı, konuşurken ya da oyun oynarken daha rahat kavramanızı sağlıyor. Beymen, Vakkorama, D&R mağazaları ve HepsiBurada.com’dan satın alınabilen Popsockets’lar video izlerken veya görüntülü görüşmeleriniz sırasında telefonunuzu yatay ya da dikey konumlandırabilmenize imkân tanıyarak stant fonksiyonu da görüyor.

69-89 TL arası değişen fiyatlar

Samsung Xpress SL-M2020

Samsung’un gelişmiş NFC teknolojisine sahip olan siyah beyaz lazer yazıcısı, kolayca bağlanmak ve yazdırmak için ideal seçenekler arasında. Dokunup mobil aygıtınızdan yazdırabildiğiniz modelde N-üst yazdırma ve görüntü boyutu ayarlama dahil güçlü özellikler de mevcut.  Hızlı, yüksek performanslı baskılar elde edebileceğiniz modelde ayrıca, çeşitli biçimlerde ve belge türleriyle yazdırabilirsiniz.

Bir kablosuz ağ kullanılabilir olmadığında dahi Wi-Fi Direct ile yazıcıya bağlanılabilen Xpress SL-M2020, aynı zamanda bir USB’ye ihtiyaç duymadan hızlı, kolay, üç adımlı kablosuz yazıcı kurulumunun keyfi de vadediyor. Son olarak bu modelde önyüklü halde gelen Easy Printer Manager ile yazıcı ayarlarını ve durumunu kolay ve verimli bir şekilde yönetebiliyorsunuz.

549 TL

Viewsonic M1+ LED Taşınabilir Projeksiyon Cihazı

M1+, ister evinizde isterseniz parkta veya kamp kaçamağınızda yanınızdan ayırmayacağınız üzerinde Harman Kardon hoparlörleri ile birlikte gelen taşınabilir projeksiyon cihazıdır. Özellikle sinema severler için bir filmi izleyebilmeniz için 3 saate kadar dayanan dahili batarya ve 30.000 saatin üzerinde çalışma ömrü sunuyor. Dilediğiniz yerde film izlemenin yanı sıra, Harman Kardon hoparlörler ile M1+, dahili Bluetooth ve Wi-Fi bağlantısı sayesinde taşınabilir hoparlör olarak da kullanabilmenin ayrıcalığını sunuyor. Cihaz üzerinde bulunan 16GB dahili hafıza desteği, HDMI ve Type-C bağlantıları ve Micro SD kart yuvası gibi alternatif bağlantılar ile size geniş bir çözüm sunuyor.

Fiyatı: 2.299 TL

Apple USB-C – SD Kart Okuyucusu

 

USB-C – SD Kart Okuyucusu, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videoları UHS-II hızlarıyla Mac’inize, 11 inç iPad Pro’nuza veya 12.9 inç iPad Pro’nuza (3. nesil) aktarmanıza yardımcı oluyor. Diğer bağlantı noktalarınızı da engellemeyecek şekilde tasarlandı. UHS-II SD kartlarla çalışabilmesinin yanı sıra daha eski SD kartlarla ve adaptörlerle de uyumlu.

299 TL

Deer Case iPhone 11 Pro Max Beige Kılıf

iPhone’u yaratan tasarımcılar tarafından incelikle düşünülen bu Apple tasarımı lüks lansman kılıfları, özel olarak tabaklanmış ve işlenmiş materyallerden üretildi. iPhone 11 Pro Max’inizi tamamlaması için tasarlanan silikon kılıf, ses düğmelerine, yan düğmeye ve telefonunuzun eğimli kenarlarına mükemmel bir uyum sağlar ve telefonunuz kılıfın içindeyken bile olağanüstü inceliğini korur. İç kısımdaki yumuşak mikrofiber kaplama, iPhone’unuzu korumanıza yardımcı olur. Dış yüzeyini incelediğinizde ise, boya kauçuğa iyice nüfuz ettiği için rengin yüzeyde kalmadığını, derinlere işlediğini fark edeceksiniz.

99 TL

Philips DLP7805U/10

Taşınabilir şarj cihazları arasında öne çıkan Philips hızlı taşınabilir şarj cihazı iki farklı USB porta sahiptir. Ayrıca tüm mobil cihazlar ile uyumludur ve akıllı telefondan tabletlere kadar tüm cihazları şarj etmekte mümkündür. 7800 mAh güce sahip olan model, akıllı telefonları 2 ya da 3 kez şarj edebilir. Ayrıca 2.1A adının verildiği USB portu daha hızlı şarj etme özelliğine sahiptir. Bunların yanı sıra şarj cihazında el feneri özelliğinin de bulunduğunu söylemeden geçmeyelim.

99 TL

Jabra Elite Active 65t

Bir diğer AirPods alternatifi de Jabra Elite Active 65t. Bu kulaklıkla ilginç bir detaydan söz ederek başlayalım; birçok küresel yayın tarafından neredeyse şaşmaz bir şekilde 10 üzerinden 9 puan aldı. Yani bu segmentin en iyilerinden. Suya dayanıklı tasarımıyla öne çıkan Jabra Elite Active 65t’nin en önemli avantajı aktif bir yaşantıyla uyumluluk. İster outdoor gezilere çıkın, ister bolca tatil yapan biri olun her koşulda dayanıklı. Ses kalitesi ve kullanım kolaylığı da fark yaratan avantaj noktalarından.

899 TL


 

Exit mobile version