MIUI 12.5 Güncellemesi Alan Telefonlar

MIUI 12.5

MIUI 12.5 güncellemesinin kararlı versiyonu için Xiaomi daha önce 30 Nisan’da gelecek demişti. Ancak bazı kullanıcılar 22 Nisan’daki açıklamadan sonra öğrendiğimize göre, kararlı versiyonu yavaş yavaş kullanmaya başlayacaklar.

Şirketin açıklamalarına göre kararlı sürümü iki parti şeklinde kullanıcılara sunacaklar. İlk partideki telefonlar güncellemeyi 22 Nisan itibariyle alabilirler.

Yeni güncellemede neler var?

Mi 11 Pro

Çinli şirketin söylediklerine göre, bu yeni güncellemenin büyük bir güncellemeden farkı yok. Dinamik sistem efektleri, ses efektleri, tasarım büyük oranda yenilenmiş. Bellek kullanımı ise söylediklerine göre yüzde 20 azalmış durumda.

Bunlara ek olarak, belki de en önemlisi, şirket, yeni kararlı sürümde gizlilik korumasını geliştirmiş. Pano gizlilik koruması, tarayıcı gizlilik koruması ve uygulama gizlilik koruma gibi önlemleri sunan MIUI 12’nin ardından Xiaomi, gizlilik konusunda bir adım daha ileriye gidiyor.

Samsung Galaxy A22 5G tasarımı sızdırıldı

MIUI 12.5 güncellemesi alacak telefonlar

Bu listede ilk partideki telefonlar güncellemeyi diğer kullanıcılardan daha önce alacaklar. Hatta şuan, 22 Nisan itibariyle telefonlarınızı güncellemeye başlayabilirsiniz. Telefonunuzu güncellemek için izlemeniz gereken basit birkaç adım var. Ayarlar menüsünden kendi telefonunuza uygun bir biçimde bu güncellemeyi yapabilirsiniz. Aşağıdaki modellerden birine sahipseniz güncellemeyi alabilirsiniz. İşte o modeller: Mi 11 Pro, Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 10, Mi 10 Ultra, Mi 10 Pro, Mi 9 SE

İkinci partideki modeller ise şirketin yaptığı açıklamalara göre bu yılın Mayıs ayının sonunda güncelleme alabilecekler. Bu modellerden birine sahipseniz MIUI 12.5’u telefonunuza yüklemek için bir ay kadar beklemeniz gerekiyor. İkinci partide Mayıs ayının sonunda güncelleme alacak modeller ise şu şekilde: Xiaomi Mi 10S, Redmi K40, Redmi K40 Pro, Redmi K30 Pro, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Lite, Redmi 10X, Redmi 10X Pro, Redmi K30 Ultra, Redmi K30S Ultra, Redmi Note 9 Pro, Mi CC9, Mi CC9 Meitu, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 Pro, Xiaomi Mi 8 serisi, Xiaomi Mi Mix 2S

 

Exit mobile version