Microsoft uygulaması LinkedIn yeni özelliklerini duyurdu

Microsoft firmasının sahip olduğu sosyal ağ platformu LinkedIn, farklı yeteneklere, farklı geçmişlere, etnik kökenlere ve çok çeşitli iş ve sektörlere sahip insanları sergileyen yeni çizimler ekledi. Özellikler hakkında konuşurken LinkedIn, görüntülü görüşme, hikayeler, geliştirilmiş arama deneyimi ve daha karanlık bir seçenek eklendi.

LINKEDIN İLE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA

LinkedIn, kullanıcıların doğrudan LinkedIn mesajlarında Microsoft Teams, BlueJeans by Verizon veya Zoom kullanarak sohbetten yüz yüze görüşmeye geçiş yapmalarını çok yakında kolaylaştıracağını belirtti.

Geçiş yapmak için, kullanıcıların mesaj yazdıkları yerin yanındaki video simgesine tıklamaları gerekir. Buradan, kullanıcılar Teams, Zoom veya BlueJeans arasından seçim yapabileceğiniz bir açılır pencere ve oturum açma istemi görecekler. Ardından kullanıcılar, anlık bir toplantı başlatmak veya toplantıyı daha sonrasında planlamak için benzersiz bir bağlantı paylaşabilir.

EA PLAY XBOX GAME PASS’E GELİYOR

MESAJLARINIZI DÜZENLEYİN

LinkedIn ayrıca kullanıcıların bir hatayı hızlı ve kolay bir şekilde düzeltmesine olanak tanıyan bir kişinin mesajını düzenleme seçeneğini de ortaya koydu. Mesaj artık alakalı değilse veya biri yanlışlıkla bir ek göndermişse, onu silebilirler.

Bunu mobil cihazda yapmak için, seçenekler menüsünü açıp mesaja uzun basın veya iki kez dokunun. Masaüstünde, “…” şeklinde bir açılır pencere görene kadar mesajın üzerine gelin. Oradan, düzenleme veya silme seçeneklerini göreceksiniz.

EMOJİ İLE YANITLA

LinkedIn ayrıca mesajlaşma hizmetine emoji ekledi. Düşüncelerinizi ifade edecek kadar kelime olmadığında veya sadece söyleyecek kadar kelime olmadığında, emojiler sizin için var!

Bunu mobil cihazda yapmak için, bir seçenekler menüsünü açmak için herhangi bir mesaja basılı tutun veya iki kez dokunun. Masaüstünde, aynı araç setini almak için bir mesajın üzerine gelin.

GOOGLE MEET’TE MOBİL CİHAZLARA GÜRÜLTÜ ENGELLEME GELDİ

TOPLU MESAJLARI YÖNETİN

LinkedIn ayrıca mesajları toplu olarak yönetmek için özellikler ekliyor. Kullanıcılar, arşivlemek, silmek veya okundu / okunmadı olarak işaretlemek için aynı anda birden fazla görüşmeyi seçebilir.

Bunu mobil cihazda yapmak için, uygulamanın sağ üst köşesindeki “…” seçeneğine dokunarak “görüşmeleri yönetme” bölümünü göreceğiniz menüye erişin. Yönetmek istediğiniz her mesajın yanındaki kutuyu işaretleyin ve şu seçeneklerden birini seçin: Okunmadı, Sil veya Arşivle. Masaüstünde, aynı eylemleri gerçekleştirebilmeniz için birden çok mesaj seçmek için fareyle bir mesajın üzerine gelin.

LINKEDIN HİKAYELERİ

Tıpkı Instagram, Whatsapp gibi LinkedIn de, kullanıcıların profesyonel yaşamlarında neler olup bittiğini paylaşmalarına olanak sağlamak için “Hikayeler” i yayınladı. Diğer platformlara benzer şekilde hikayeler 24 saat sürecek. LinkedIn Hikayeleri artık ABD Kanada, Fransa, Avustralya, Brezilya, Hollanda ve BAE’de mevcuttur.

Profilinize bir Hikaye göndermek için LinkedIn uygulamanızı açın ve fotoğrafınızın bulunduğu daireye ve sol üst köşedeki artı işaretine dokunarak kamerayı açın.

Şunları yapabilirsin:

– Doğrudan uygulama aracılığıyla videoyu kaydedin veya fotoğrafı çekin.
– Video (20 saniyeye kadar) veya resim yükleyin.
– Çıkartma veya metin ekleyin.
– ‘@’ ile kullanıcılardan bahsedin.

İlk Hikayenizi gönderdikten sonra yeni bir Hikaye oluşturmak için, daha önce yayınlanan Hikayenize girdikten sonra sol üst veya sağ alt köşedeki artı simgesine dokunun.

Şirket, önümüzdeki birkaç ay içinde bu yeni deneyimi dünya çapındaki üyelerine yavaş yavaş tanıtacak ve LinkedIn ürün paketlerinde daha fazla geliştirme sunmaya devam edecek.

Exit mobile version