Mi 11 Ultra özellikleri ortaya çıktı

Mi 11 Ultra (resmi adı değil), tasarımı ve bazı özellikleri gösteren uygulamalı bir videoda ortaya çıktı. Telefonun, şu anda sadece vanilya Mi 11 modeline sahip olan Mi 11 serisinin en üst seviye varyantı olması bekleniyor. Xiaomi, Mi 11 Ultra veya lansman detayları hakkında resmi olarak herhangi bir bilgi paylaşmadı, ancak o zamandan beri kaldırılan ve bir ayna bağlantısı aracılığıyla paylaşılan video, modelde ‘120X Ultra Piksel AI Kamera’ yazan büyük bir kamera çıkıntısını gösteriyor.

Facebook, Clubhouse’u kopyalıyor!

BİR YOUTUBER Mİ 11 ULTRA İLE İLGİLİ VİDEO YAYINLADI, KISA SÜREDE YAYINDAN KALDIRILDI

YouTuber Tech Buff’ın söylentilere göre Mi 11 Ultra’nın iki varyantını gösteren bir video paylaştığı, ancak videonun o zamandan beri kaldırıldığı bildirildi. Bir raporda, XDA Developers aynı şekilde bir ayna bağlantısı sağladı. Videoda, Mi 11 Ultra olması beklenen siyah beyaz renk çeşitleri gösteriliyor. Arka tarafta, telefonun neredeyse tüm üst yarısını kaplayan büyük bir kamera modülü görülebilir. Bu modülde üç sensör ve ilginç bir şekilde, arka kameranın neye baktığının bir önizlemesini gösterebilen ve arka kameralarla özçekimler yapmanıza izin veren küçük bir ekran bulunur.

İŞTE Mİ 11 ULTRA AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Siyah modeldeki kamera modülü “120X, 12-120mm, 1: 1.95-4.1” metnini taşırken, beyaz model “120X Ultra Pixel AI Camera” metnini taşır. İki modelin neden farklı detaylardan bahsettiği belli değil ve bu konuda netlik sağlamak için biraz daha beklememiz gerekecek. YouTuber, Mi 11 Ultra’daki üç sensörün 50 megapiksel birincil sensör, geniş açılı lensli 48 megapiksel sensör ve 48 megapiksel periskopik telefoto yakınlaştırma lensi içerdiğini belirtiyor. Ön tarafta, bir delik delme bölmesine yerleştirilmiş 20 megapiksellik bir selfie atıcı var.

Mi 11 Ultra’nın 120 Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç kavisli OLED ekrana sahip olması bekleniyor. IP68 su direnci ve 5.000 mAh pil ile gelebilir. YouTuber, telefonun 67W kablolu şarjı, 67W kablosuz şarjı ve 10W ters şarjı desteklediğini belirtiyor. Hoparlörler, telefonun üst kısmındaki metinde gösterildiği gibi Harman Kardon tarafından ayarlanıyor. Mi 11 Ultra’nın üstünde ve altında bir hoparlör ızgarası var.

Mi 11 gibi Mi 11 Ultra, Snapdragon 888 SoC ile güçlendirilebilir. Şu an itibariyle Xiaomi, Mi 11 Ultra hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı ve telefonun ne zaman başlayacağı belli değil. Mi 11, Aralık 2020’de Çin’de piyasaya sürüldükten sonra kısa süre önce dünya çapında piyasaya sürüldü.

Exit mobile version