En İyi Megan Fox Filmleri

Megan Fox filmleri izlemek istiyorsanız ancak bu konuda kararsızlık yaşıyorsanız hazırlamış olduğumuz listeyi inceleyebilirsiniz.

En iyi Megan Fox filmleri neler? 35 yaşındaki oyuncunun çok sayıda filmi bulunuyor. Bu nedenle Fox’un hangi filmlerinin başarılı olduğuna yönelik soru işareti oluşabilir. Ünlü oyuncunun yer aldığı en başarılı yapımlar için aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

Megan Fox Filmleri Önerileri

  1. Transformers
  2. Teenage Mutant Ninja Turtles
  3. Jennifer’s Body
  4. Till Death
  5. Rogue
  6. Think Like a Dog
  7. The Battle of Jangsari
  8. Above the Shadows
  9. This Is 40
  10. How to Lose Friends & Alienate People

1. Transformers

Aksiyon, macera ve bilim kurgu ögelerini içerisinde barındıran Transformers 2007 yılında vizyona girdi. 7,0 IMDb puanına sahip olan başarılı filmin yönetmenliğini Michael Bay yaptı. 2 saat 24 dakika uzunluğundaki yapımın oyuncu kadrosunda Josh Duhamel, Rachael Taylor ve Julie White gibi isimler yer alıyor.

2. Teenage Mutant Ninja Turtles

Yönetmeliğini Jonathan Liebesman’in yaptığı Teenage Mutant Ninja Turtles (Ninja Kaplumbağalar) aksiyon, komedi ve macera ögelerini içerisinde barındırıyor. 5,8 IMDb puanına sahip olan filmin oyuncu kadrosunda Will Arnett, Noel Fisher ve William Fichtner gibi isimler bulunuyor.

3. Jennifer’s Body

2009 yılında vizyona giren Jennifer’s Body (Kana Susadım) 5,3 IMDb puanına sahip. Korku ve komedi ögelerini içerisinde barındıran yapımın oyuncu kadrosunda Amanda Seyfried, Adam Brody ve Johnny Simmons gibi isimler mevcut. 1 saat 42 dakika uzunluğundaki filmin yönetmenliğini Karyn Kusama yaptı.

4. Till Death

Korku ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran Till Death 2021 yılında vizyona girdi. 5,8 IMDb puanına sahip olan yapımın senaristliğini Jason Carvey, yönetmenliğini ise S.K. Dale yaptı. 1 saat 28 dakika uzunluğundaki filmin oyuncu kadrosunda Eoin Macken, Jack Roth ve Callan Mulvey gibi isimler yer alıyor.

5. Rogue

En iyi Megan Fox filmleri arasında Rogue de yer alıyor. 1 saat 45 dakika uzunluğundaki Rogue aksiyon, korku ve gerilim ögelerini içerisinde barındırıyor. 4,0 IMDb puanına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda Philip Winchester, Greg Kriek ve Jessica Sutton gibi isimler bulunuyor.

6. Think Like a Dog

Komedi, aile ve dram ögelerini içerisinde barındıran Think Like a Dog 5,2 IMDb puanına sahip. 1 saat 31 dakika uzunluğundaki filmin oyuncu kadrosunda Josh Duhamel, Kunal Nayyar ve Lara Grice gibi isimler yer alıyor.

Kunal Nayyar, özellikle The Big Bang Theory isimli sitcom dizisindeki Raj karakteri ile dünya genelinde çok popüler olmuştu. Think Like a Dog’un yönetmenliğini ve senaristliğini Gil Junger yaptı.

7. The Battle of Jangsari

6,2 IMDb puanına sahip olan The Battle of Jangsari savaş, dram ve aksiyon ögelerini içerisinde barındırıyor. 1950’lerde geçen filmin oyuncu kadrosunda George Eads, Jae-Wook Lee ve Kim Sung-cheol gibi isimler mevcut.

8. Above the Shadows

Yönetmenliğini ve senaristliğini Claudia Myers’in yaptığı Above the Shadows (Gölgelerin Aşkı) 6,0 IMDb puanına sahip. 2019 yılında vizyona giren başarılı filmin oyuncu kadrosunda Olivia Thirlby, Alan Ritchson ve Jim Gaffigan gibi siimler bulunuyor.

9. This Is 40

2012 yapımı This Is 40 (Eyvah Yaş 40), romantik komedi türünü seven izleyicilere hitap ediyor. 6,2 IMDb puanı ile dikkat çeken filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Judd Apatow yaptı. 2 saat 14 dakika uzunluğundaki yapımın oyuncu kadrosunda Leslie Mann, Maude Apatow ve Paul Rudd gibi isimler yer alıyor.

10. How to Lose Friends & Alienate People

Biyografi, komedi ve dram ögelerini içerisinde barındıran How to Lose Friends & Alienate People 2008 yılında çıktı. 1 saat 50 dakika uzunluğundaki yapımın oyuncu kadrosunda Simon Pegg ve Kirsten Dunst gibi isimler mevcut. 6,4 IMDb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Robert B. Weide yaptı.

En iyi Megan Fox filmleri bunlarla sınırlı ancak listede olmayan, sizin de çok beğendiğiniz bir film varsa bunları yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version