Marvel’s Avengers PS5, Xbox Series X sürümleri piyasaya çıkıyor

Marvel’s Avengers, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S sürümleri en son 18 Mart’ta gelecek ay gelecek. Protégé’si Aralık ayında oyuna girdikten sonra, orijinal Hawkeye 18 Mart’ta Marvel’s Avengers kadrosuna katılacak. Aynı gün, geliştirici Crystal Dynamics, oyunu Sony’nin ve Microsoft’un en yeni konsollarında oynayanlar için daha iyi grafikler, daha yumuşak kare hızları ve daha hızlı yükleme süreleri vaat eden, oyunun uzun süredir vaat edilen PlayStation 5 ve Xbox Series X / S yamasını yayınlayacak.

Microsoft web için xCloud hizmetini test ediyor

İŞTE MARVEL’S AVENGERS GÜNCELLEMESİYLE YAPILAN YENİLİKLER

Artık daha yüksek çözünürlüklü dokular, modeller ve zırh imhasının yanı sıra “4K’ya kadar” çözünürlük (veya Seri S’de 1440p) destekleniyor. Kare hızları da “daha yüksektir”. Güncelleme, oyunun tüm platformlarda bir sonraki ücretsiz kahraman eki olan Hawkeye’nin uzun zamandır beklenen gelişiyle aynı gün gelecek. Yukarıdaki videoda Hawkeye ve yetenekleri hakkında daha fazlası var.

Hawkeye’ın hikayesi geçen yıl Kate Bishop’un gelişinden itibaren devam ediyor. Süper kötü Maestro’yu tanıtıyor. Bir tür şeytani Hulk.

Crystal Dynamics, son Savaş Masası videosunda (Polygon aracılığıyla), oyuncuların Clint Barton’dan neler bekleyebileceklerini ayrıntılı olarak açıkladı. Kate Bishop’a benzer bir oyun tarzına sahip olacak, ancak ince farklılıkları dört gözle bekleyebilirsiniz. Örneğin, haritayı geçmek için ışınlanmak yerine, Barton bir kıskaç oku kullanacaktır. Ayrıca, emrinde farklı oklar ve aktif yeteneklerle birlikte gelir; bunlardan biri, düşmanlarınızı sektirecek kahramanlığıdır.

Barton’u ana kahramanın olarak kullanmayı planlamıyor olsan bile, yine de onun Gelecek Kusurlu Operasyonu’nda oynamak isteyeceksin. Yeni görevde, Hulk’un alternatif bir versiyonu olan Maestro ile nükleer savaş ve uzaylı istilası tarafından harap olmuş bir Dünya’nın arka planında karşı karşıya geleceksiniz. Hawkeye, onun hikaye görevi ve PS5 ve Xbox Series X / S konsolları için güncelleme, Marvel’ın Avengers oyuncuları için ücretsizdir.

Exit mobile version