Mac Uyumlu En İyi 5 Ofis Yazıcısı

Flat 3d isometric computerized technology designer workspace infographic concept vector. Tablet, laptop, smart phone, camera, player, printer, desktop computer, printer, peripheral devices icon set.

Gelişen teknoloji beraberinde birbirleri ile sorunsuz haberleşebilen daha akıllı, tasarruflu ve ergonomik yazıcıları da beraberinde getiriyor. Bu kapsamdaki Mac uyumlu yazıcı alternatifleri oldukça fazla. Zira ‘hangi yazıcıyı satın almalıyım’ sorusu son derece yaygın. Bizler de MacLine ekibi olarak en iyi yazıcıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karşınızda iş hayatını birçok yönden kolaylaştıran en iddialı, en yenilikçi ofis yazıcıları…

 

Epson EcoTank L3150

Epson’un yeni nesil tanklı yazıcılarından Wi-Fi Direct özellikli, 3’ü 1 arada EcoTank L3150, şık ve kompakt tasarımı, mobil baskı özelliği ve verimli teknolojisi sayesinde dönüşümdeki ofisler için ön plana çıkıyor. Kartuşsuz inkjet modeldeki gelişmiş mürekkep sistemi ve akıllı kapaklı mürekkep şişeleri sayesinde dolumda hata yapmayı imkânsız hale getiriyor.

Ortalama 82 kartuşa eşdeğer mürekkeple birlikte gelen L3150, aylık ortalama 225 sayfalık baskı almanız halinde 3 yıl yeni mürekkebe ihtiyaç duymadan yüksek verimlilikte çalışmanızı sağlıyor. Yani yüzde 90’a varan mürekkep maliyeti avantajıyla 8.100 sayfa siyah ve 6.500 sayfa renkli baskı alabilirsiniz. Ayrıca Epson EcoTank L3150; Wi-Fi ve Wi-Fi Direct ile Epson iPrint uygulamasını kullanarak yazdırılacak olan belgeleri akıllı cihazlardan alabilir.

HP PageWide Enterprise Color 765dn

Modern iş hayatı ileri teknolojileri gerekli kılıyor. HP’nin yeni nesil HP PageWide Enterprise aygıtları her açıdan rekabet avantajı sağlayarak öne çıkıyor. HP’nin en düşük renkli maliyeti, maksimum çalışma süresi ve en güçlü güvenlik özelliklerine sahip modellerinden PageWide Enterprise Color 765dn, ofisler için ideal seçim. Düşük renkli sayfa başı maliyeti sağlayan HP PageWide Teknolojisi ile gelen model, aynı zamanda inovatif özelliklerinden biri olan Genel Ofis moduna ayarlanması halinde daha hızlı baskı ve sayfa başına daha fazla tasarruf sağlıyor. Enerji verimliliğiyle de iddialı olan ve dinamik güvenlik özelliklerine sahip yazıcı, fiyat-performansıyla çarpıcı.

Epson L7180

Baskı sektöründe ‘inovasyon’ dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Epson’ın kartuşsuz A3 yazıcısı L7180’i kutusundan çıkarır çıkarmaz ‘kalite’ algısını size yaşatıyor. Ekranı ve büyük fonksiyon tuşlarıyla birlikte SD kart girişi, yan kısmındaki kartuş göstergeleri ile dikkat çeken Epson L7180; baskı, fotokopi, tarama ve çift taraflı baskı özelliklerini aynı cihazda sunuyor.

Uzun vadede düşük maliyet vadeden modelde dahili mürekkeplerle örneğin 10x15cm ölçülerinde 1400-1500 adede kadar fotoğraf baskısı alabiliyorsunuz. Bu, mürekkep maliyetlerinden yüzde 90’a kadar tasarruf sağlayabileceğiniz anlamına geliyor. Ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankı kartuş ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Mobil telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlardan kolayca baskı alabiliyorsunuz, ek olarak Wi-Fi ve Wi-Fi Direct ile Epson iPrint4 uygulamasını kullanarak yazdırılacak olan dosyaları akıllı cihazlara gönderebiliyorsunuz.

Xerox B210

Fikirleriniz asla durmaz. Yazıcınız da durmamalı. Küçük çalışma ekipleri veya ev ofisleri için geliştirilen Xerox B210 Yazıcı size beklediğiniz güvenilirlik ve performansı kesintisiz sunuyor. Yerleşik AirPrint, Google Cloud Print, Mopria ve Android desteği ile mobil cihazlarınızdan, dizüstü veya masaüstü bilgisayarınızdan güvenli şekilde yazdırabileceğiniz aygıt, aynı zamanda Wi-Fi Direct özelliği sayesinde size yazıcınızdan tüm cihazlara güvenli bağlantı imkânı da sağlıyor. Kitap rafına koyulabilecek kadar hafif olan aygıt, dakikada 31 adet siyah-beyaz mektup boyutu ve 30 adet siyah beyaz A4 yazdırabilecek kadar hızlı.

Kyocera TASKalfa 2553ci

Dünyanın önde gelen baskı donanımları ve doküman çözümleri şirketlerinden KYOCERA Document Solutions (Kyocera), her ölçekten işletmelere ofiste baskı almanın güvenli yollarını sunan yeni TASKalfa 2553ci modeliyle dikkat çekiyor. Bu model kullanıcılara yüksek kullanışlılık ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunuyor.Model 10.1 inçlik renkli dokunmatik ekran paneli ile kullanıcılara daha yüksek kullanışlılık ve çeşitli doküman yönetimi işlevlerine daha geniş erişim sağlıyor.

Kablosuz arayüzü ve standart Apple Airprint, Google Print ve NFC desteği ile gelişmiş mobil baskı işlevleri sunan yeni modelin ofislere getirdiği en büyük yeniliklerden biri ise “insan algılama sensörü” teknolojisi. Hareket algılama özelliği ve özel olarak tasarlanmış bir Kyocera baskı motoru içeren bu teknoloji sayesinde, cihazlar kullanıcıların onlara yaklaştığını algılayabiliyor ve algılamadan sonra bir saniye içinde uyku modundan çıkarak çalışmaya hazır hale geliyor. 270 sayfalık yeni doküman tarayıcı ünitesi, dakikada 220 sayfaya kadar hatasız tarama yapmak için ultrason teknolojisi kullanıyor.

Samsung Xpress SL-M2020

Samsung’un gelişmiş NFC teknolojisine sahip olan siyah beyaz lazer yazıcısı, kolayca bağlanmak ve yazdırmak için ideal seçenekler arasında. Dokunup mobil aygıtınızdan yazdırabildiğiniz modelde N-üst yazdırma ve görüntü boyutu ayarlama dahil güçlü özellikler de mevcut.  Hızlı, yüksek performanslı baskılar elde edebileceğiniz modelde ayrıca, çeşitli biçimlerde ve belge türleriyle yazdırabilirsiniz.

Bir kablosuz ağ kullanılabilir olmadığında dahi Wi-Fi Direct ile yazıcıya bağlanılabilen Xpress SL-M2020, aynı zamanda bir USB’ye ihtiyaç duymadan hızlı, kolay, üç adımlı kablosuz yazıcı kurulumunun keyfi de vadediyor. Son olarak bu modelde önyüklü halde gelen Easy Printer Manager ile yazıcı ayarlarını ve durumunu kolay ve verimli bir şekilde yönetebiliyorsunuz.

HP 1KR49B Officejet Pro 9013

İstediğiniz şekilde çalışan, çığır açıcı bir akıllı yazıcı. Akıllı Görevler kısayollarıyla zaman kazanabilir, otomatik iki tarafı baskı ve taramadan, kesintisiz bağlantıdan ve HP’nin sınıfının en iyisi güvenliğinden faydalanabilirsiniz. Telefonunuzdan basın ve tarayın. Otomatik iki taraflı baskı ve tarama yapın. Akıllı görevler ile zaman kazanın. Hatta telefon veya yazıcıdan düzenlenebilir, aranabilir belgeler oluşturabilirsiniz. Baskı, tarama ve kopyalama işlerinizi dilediğiniz anda, dilediğiniz yerde telefonunuzdan halledebildiğiniz HP’nin sınıfının en iyilerinden biri olan mobil baskı uygulaması HP Smart da keyifli bir kullanım sağlıyor.

Canon Maxify MB2750

Ofis kullanımı için tasarlanmış olan hepsi-bir-arada Canon MB2750 ile tarama, fotokopi, faks ve baskı işlemlerinin tamamını yerine getirebiliyorsunuz. Bulut entegrasyonu ve mobil baskı gibi farklı işlevlere sahip olan Bitmeyen Kartuş sistemli Canon Maxify MB2750’nin 500 sayfalık kağıt kapasitesi var. 500 yapraklık geniş kağıt girişi ve 50 sayfalık otomatik belge besleyicisine sahip olan cihaz, sürtünmeye dayanıklı mürekkepler ile koyu siyahlara, parlak renklere ve canlı metinlere sahip muhteşem baskılar sunuyor. Bu yüksek kaliteyi sunarken aynı zamanda hız konusunda da iyi. Siyah beyaz 24 ipm, renkli 15,5 ipm baskı hızına ulaşıyor. Cihazın açılmasının ardından siyah beyaz ilk baskıyı verme süresi 6 saniye.

Yalnız 0,2 kWh değerinde son derece düşük enerji tüketiminin yanı sıra Bitmeyen Kartuşlu Canon Maxify MB2750 için ekonomi ön planda. Mürekkep verimliliği ile dikkatleri üzerine çeken cihaz 1200 sayfa siyah beyaz, 900 sayfa renkli baskı verimliliğine sahip. Düz A4’ten çift taraflı kimlik fotokopisi, fotoğraf kağıdı, zarflar, etiketler ve çift taraflı baskı alabilme işlevleri ile baskı işlemlerinde mükemmel sonuçlar sunuyor. Geliştirilmiş ara birimi ve 7,5 santimetre hassas TFT renkli dokunmatik ekranı ile tarama, faks, fotokopi ve baskı işlemlerinin tamamını son derece rahat bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz.

Daha önceki yıllarda tasarımlarıyla pek de öne çıkmayan ofis yazıcıları, artık çok daha sofistike çizgilere, gözlere de hitap eden yüksek estetiğe sahipler.

Ofis yaşantısına hız ve verimlilik kazandıran modern yazıcılar, iş akış süreçlerine olumlu yönde etki ederek işletme maliyetlerine katkı sağlıyor.


 

Exit mobile version