Remote Çalışanlar ve İşletmeler için Mac Önerileri

Dünya değiştikçe iş yapış şekilleri de değişiyor. Apple’ın mükemmel bir uyum içinde çalışan donanım, yazılım ve hizmetleri çalışanlarınıza her yerde ve her konuda ihtiyaç duydukları gücü ve esnekliği sunuyor. Apple’ın donanım, yazılım ve hizmetleri mükemmel bir uyum içinde çalışarak kusursuz bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Mac’inizde başladığınız bir projeyi iPad’de tamamlayabiliyor. Ayrıca, ekranlarınızı yan yana getirerek çalışma alanınızı genişletebiliyor. Hatta Apple Pencil’ınızla iPad’de çizim yapabiliyor veya Mac’inizde gerçek zamanlı değişiklikler yapmak için iPhone’unuzu kullanabiliyorsunuz. Üstelik tümü Microsoft ve Google uygulamalarıyla da uyumlu olduğu için ekibiniz herhangi bir işi bitirmek için gereken her şeye sahip oluyor.

Mac, iş dünyasında harikalar yaratıyor. Olağanüstü performans, kolay IT ve uzun vadede ekonomi bunlardan sadece birkaç tanesi. En son Mac modellerinde kullanılan Apple M1 çip bildiğiniz her şeyi değiştiriyor. Özel teknolojiler. Işık hızında işlem performansı. Olağanüstü güç verimliliği. Kısacası bir dönem bitiyor, yenisi başlıyor. Hem de tüm ekibiniz için.

Neden Mac?

1. Apple M1 çip

O kadar güçlü ki. Apple M1 çip sayesinde süper güçler kazanan MacBook Air şimdi önceki nesle göre 3,5 kata kadar daha hızlı. Aynı anda birden fazla proje üzerinde çalışın, video konferans yaparken hesap tablolarınızı inceleyin ve en yüksek performans gerektiren görevlerin bile kolayca üstesinden gelin.

2. Uzun pil ömrü

18 saate ulaşan inanılmaz pil ömrüyle MacBook Air ve diğerleri ile istediğiniz yerde, istediğiniz şekilde, istediğiniz kadar çalışabilirsiniz.

3. Mac, IT ile uyum içinde

Temassız dağıtım sayesinde aygıtların kurulumunu her yerden yapabiliyorsunuz. Üstelik mobil aygıt yönetimiyle Mac’i her ölçekte yönetebiliyorsunuz.

4. IT departmanı olmayan şirketlerde de kolaylık demek

Mac’i kullanmak ve yönetmek çok kolay. Basit kurulum ve Apple Geçiş Yardımcısı sayesinde Mac’inizle çalışmaya hızlıca başlayabiliyorsunuz. Ayrıca güvenilir donanımıyla sizi asla yarı yolda bırakmayan Mac, bir IT ekibi olsun ya da olmasın tüm şirketler için mükemmel çözümler sunuyor.

5. Uzun vadede daha ekonomik

Daha az destek talebi, daha az yazılım ihtiyacı ve daha yüksek net değer ile tasarruflarınız artıyor.

6. En yenilikçi şirketler Mac kullanıyor

Salesforce, SAP ve Target da dahil olmak üzere dünyanın en yenilikçi şirketlerinin yüzde 84’ü yaygın bir biçimde Mac kullanıyor.

7. Kurumsal uygulamalar

Microsoft 365 ve Google Workspace’ten SAP ve Dropbox’a kadar ihtiyacınız olan tüm kurumsal uygulamalar Mac’te mükemmel çalışıyor. Apple M1 çip sayesinde popüler iPhone ve iPad uygulamaları da Mac’te.

8. Güvenlik

Donanım tarafından doğrulanan güvenli başlatma, anında şifreleme, Touch ID ve Gatekeeper gibi yerleşik özellikler sayesinde Mac, kutusundan çıkar çıkmaz güvenli.

9. Mac ❤ iPhone

Mac, çalışanlarınızın bildiği ve sevdiği diğer Apple aygıtlarıyla aynı hissi veriyor. Üstelik hepsi birlikte kusursuz çalışıyor. Aygıtlar arasında kopyalayın ve yapıştırın. Ekranınızı genişletin. Ve aramalara istediğiniz yerden yanıt verin.

10. Onunla çalışmak büyük bir zevk

Ekiplerinize sevdikleri aygıtları verin ve işe koyulun. Her işe uygun bir Mac var. Peki sizin için en ideali hangisi?

MacBook Air

Güçlü ve değerli. 13.3 inç Retina ekrana sahip. Apple M1 çip gücü ile geliyor. 18 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Apple M1 çip gücü Intel Core i5 veya i7 seçenekleriyle geliyor. Küçük işletmeler ve remote çalışanlar için en ideal Mac diyebiliriz.

En ince ve en hafif Apple dizüstü bilgisayarı. Apple M1 çip ile tamamen yenilendi. 3,5 kata kadar daha hızlı CPU. 5 kata kadar daha hızlı GPU. En gelişmiş Neural Engine birimi sayesinde 9 kata kadar daha hızlı yapay öğrenme performansı. Üstelik, MacBook Air’de şimdiye kadar sunulan en uzun pil ömrü. Ve sessiz, fansız tasarım. Bu güç sizinle her yere gitmeye hazır.

Ancak ekranı 13.3 inç ve bu sizin için küçükse, ayrıca performans tarafından pro-seviye yazılımlarla yürütülen işler üzerinde çalışacaksanız ‘Pro’ serisine bakmalısın. Haydi gelin şimdi de onlara bakalım…

Başlangıç fiyatı: 10.999 TL

16 inç MacBook Pro

4.5K Retina ekran sahip.16 GB’a kadar birleşik bellek, Intel Core i7 ya da i9 işlemci ve 11 saate kadar pil ömrü bulunuyor. Ve tabii ki Apple M1 çip gücü ile çarpıcı. Güç ve yetenek masanızın üstünde. Bu iddialı model, ihtiyacınız olan performans için ideal. Üstelik 16 inçlik geniş ekranı da cabası.

Sınır tanımayanlar ve dünyayı değiştirenler için tasarlandı. MacBook Pro, bugüne kadar yapılan en güçlü Apple dizüstü bilgisayar. Retina ekran, süper hızlı işlemciler, gelişmiş grafik teknolojileri, MacBook Pro’da bugüne kadar sunulan en yüksek pil kapasitesi, Magic Keyboard ve devasa depolama alanıyla üst düzey kullanıcılar için üst düzey bir dizüstü bilgisayar.

Kreatifler ve tasarımcılar için en ideal modellerden biri. Remote iseniz çok daha iyi. Eğer stabil çalışma söz konusuysa ve daha yüksek performansa ihtiyaç varsa iMac modelleri düşünülebilir.

Başlangıç fiyatı: 16.999 TL

13 inç MacBook Pro

Apple M1 çip, 13 inç MacBook Pro’ya inanılmaz bir hız ve güç kazandırıyor. 2,8 kata kadar daha yüksek CPU performansı. Üstelik, 5 kata kadar daha hızlı grafik teknolojileri. En gelişmiş Neural Engine birimi sayesinde 11 kata kadar daha hızlı yapay öğrenme. Ayrıca, 20 saate kadar pil ömrüyle, bir Mac’te şimdiye kadar sunulan en yüksek pil performansı.

Başlangıç fiyatı: 14.299 TL

24 inç iMac

Apple, yeni iMac serisi ile ofisleri renklendiriyor. Yeni Mac serisi, çok daha ince, hafif ve ‘renkli’ şekilde geldi. ‘Sizin renginiz hangisi?’ sorusuyla potansiyel müşterisine merhaba diyen teknoloji şirketi, yeşilden sarıya 7 farklı alternatif sağlıyor. Ayrıca, alışılagelmiş gri rengi de barındıran seçenekler enerji dolu ve sofistike kimlikleri ile öne çıkıyor.

24 inç 4.5K Retina ekranda her şeyi net detaylarıyla görmenizi sağlıyor. Bir milyardan fazla renk desteğiyle P3 geniş renk yelpazesi, izlediğiniz her şeye hayat katıyor. Tüm görüntüler 500 nit parlaklıkla ışıldıyor. Apple’ın geçtiğimiz yılın sonuna doğru ilk kez Mac modellerine entegre ettiği M1 çip, iMac ekosistemine de dahil oldu. Böylelikle M1 çip, iMac’i tamamen yeni bir performans, verimlilik ve güvenlik seviyesine taşıyor. iMac uyku modundan neredeyse anında çıkıyor, uygulamalar ışık hızında açılıyor ve tüm sistem hızlı, akıcı ve kusursuz bir şekilde çalışıyor.

7 çekirdekli GPU’ya sahip iMac 14.499 TL ve eğitime özel 13.629,06 TL’den başlayan fiyatlarla yeşil, pembe, mavi ve gümüş renk seçenekleriyle sunuluyor. Bu model; 8 çekirdekli CPU, 8 GB birleşik bellek, 256 GB SSD, iki adet Thunderbolt bağlantı noktası, Magic Keyboard ve Magic Mouse ile geliyor.

Başlangıç fiyatı: 14.499 TL

Apple iMac 27 inç

Bu çok özel model, kendi türü açısından bir ilk. Zira Apple’ın 27 inç retina ekranlı iMac’i ilk 5K ekranlı all-in-one aynı zamanda. Etkileyici 5.120 × 2.880 ekranı, güçlü dahili özellikleri ile birlikte çok net görüntüler ve keskin metinler sunuyor.

Yerleşik Radeon Pro 570X, 575X veya 580X grafik yongası, oyunları 5K’da çalıştıramasa da 1440p ile çoğu oyunu rahatlıkla deneyimlemenizi mümkün kılabilecek kapasitede. Bununla birlikte, çok daha güçlü olan Radeon Pro Vega 48 grafikleri için de seçenek sunuyor, ancak bu seçenek sadece Core i9 modeli için gerekli. Fiyatların konu yeni iMac’ler olduğunda bütçeleri bir hayli zorladığını üzülerek belirtelim.

Başlangıç fiyatı: 19.779 TL

Exit mobile version