League of Legends: Wild Rift FPS Arttırma Yöntemleri

League of Legends: Wild Rift FPS arttırma yöntemine mi ihtiyacınız var? Bu rehberde FPS'inizi arttıracak yöntemleri sıraladık.

Wild Rift FPS Arttırma Yöntemleri

League of Legends’ın (LoL) mobil sürümü olarak nitelendirilen Wild Rift, ilk piyasaya sürüldüğü andan itibaren kısa bir süre içinde mobil oyun pazarının kilit oyunlarından biri hâline geldi. Siz de eğer bu oyunu oynamak istiyor ancak donma ve kasma gibi sorunlar yüzünden keyif alamıyorsanız Wild Rift FPS arttırma yöntemlerini denemek isteyebilirsiniz.

FPS, saniyedeki kare sayısı anlamına gelir. Ne kadar yüksek olursa oyunlar da o kadar akıcı olur. Wild Rift’te eğer kasma, takılma gibi sorunlar yaşıyorsanız bunun nedeni düşük FPS olabilir. Neyse ki FPS’inizi arttıracak birçok yöntem bulunuyor.

LoL: Wild Rift FPS Arttırma Yolları

Bu yöntemler, Wild Rift’te daha yüksek FPS almanıza yardımcı olacak yöntemlerdir. Dilerseniz gelin, aşağıda bu yöntemlerin nasıl uygulanacağını öğrenelim.

Grafik Ayarlarını Düşürme

Saniyedeki kare sayısını belirgin bir şekilde arttırmanın en iyi yolu, Wild Rift’teki grafik ayarlarını düşürmektir. Bu ayarlar ne kadar düşük kalitede olursa oyun da o kadar az kaynağa ihtiyaç duyar. Bu sayede daha yüksek bir FPS alırsınız.

Yüksek FPS için oyunda “Graphics” bölümüne girebilir ve “Custom” seçeneğini işaretleyip aşağıdaki ayarları yapabilirsiniz:

Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kapatma

Arka planda çalışan uygulamaları kapatmak, kaynağın büyük ölçüde oyuna ayrılmasını sağlar. Wild Rift oynarken arka planda çok sayıda uygulama çalışırsa performans açısından pek olumlu bir sonuç alamayabilirsiniz. FPS düşüşünü engellemek için arka planda çalışan ve çok fazla kaynağa ihtiyaç duyan uygulamaları mutlaka kapatın.

Kullanılabilir Depolama Alanını Arttırma

Wild Rift düzenli aralıklarla yayımlanan güncellemelerle birlikte sürekli büyüyen bir oyundur. Depolama alanında yeterince boş alan olduğundan emin olmak bu nedenle büyük önem taşıyor. Ne kadar fazla depolama alanına sahip olursanız o kadar iyi performans elde edersiniz.

Kullanılabilir depolama alanını arttırmak için kullanmadığınız uygulamaları kaldırabilir, gereksiz fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyaları silebilirsiniz. Cihazınızdan hangi dosyaları ve uygulamaları sileceğiniz tamamen size bağlıdır.

Exit mobile version