LoL Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlarım?

LoL şifremi unuttum, nasıl sıfırlarım gibi sorularınız varsa bu şifre sıfırlama adımlarını takip ederek hesabınıza yeniden erişebilirsiniz.

LoL şifremi unuttum, şifre sıfırlama işlemini nasıl gerçekleştirebilirim diye merak mı ediyorsunuz? Yalnız değilsiniz. Bir hesabın şifresini unutmak çoğu kullanıcının başına gelen bir durumdur.

İyi haber şu ki Riot Games, League of Legends’ı (LoL) oynamak için kullandığınız hesap şifresini sıfırlamak için kullanıcılara bir çözüm yolu sunuyor.

Kullanıcı adınızı biliyor ama şifrenizi hatırlamıyorsanız oyunu oynamanız ne yazık ki mümkün değil. Bu durumda oyunu oynamaya kaldığınız yerden devam etmek için aşağıdaki adımları takip ederek yeni bir şifre oluşturmanız gerekir.

LoL Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlarım?

League of Legends veya LoL şifre yenileme işlemi için yukarıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Bu adımlarla ilgili daha detaylı bilgi almak için okumaya devam edin.

LoL Şifremi Unuttum, Nasıl Sıfırlarım?

1. Giriş Butonuna Tıklama

İlk olarak League of Legends’ın kendi web sitesine ya da doğrudan Riot Games’in sitesine girin. LoL’ün sitesine girerseniz sağ üst köşedeki “Giriş” butonuna basın. Bu sizi zaten Rot Games’in sitesine yönlendirecektir.

Direkt Riot Games’in sitesine girerseniz sağ üst köşede yine “Giriş Yap” butonu göreceksiniz. Bu butonun üzerine basın.

2. Şifre Sıfırlama Sayfasına Gitme

Giriş butonuna tıkladıktan sonra sizi oturum açma sayfası karşılayacaktır. Bu sayfada yeni bir hesap oluşturma seçeneğinin hemen üzerinde “Oturum açamıyor musun?” sorusu olacaktır. Bu sorunun üzerine basın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu sayfada “Şifreni mi unuttun?” seçeneğine tıklayın.

3. Şifre Sıfırlama Bağlantısını Gönderme

Şifre sıfırlama talebinizin karşılık bulması için açılan sayfadaki boş kutunun içine hesabınıza giriş yaparken kullandığınız kullanıcı adını yazıp ilerleyin. Bu adımın ardından hesabınızda hangi e-posta adresi kayıtlı ise o e-posta adresine LoL şifre sıfırlama linki gönderilecektir.

4. Yeni Şifre Oluşturma

Hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresine gelen bağlantının üzerine tıklayın. Açılan sayfadaki kutunun içine yeni şifrenizi yazabilirsiniz ama dikkat edin, şifreniz hem güçlü hem de unutulmayacak bir şifre olmalıdır.

Güçlü şifreleri her hâlükârda unutuyorum diyorsanız da sorun değil. En iyi şifre yöneticileri ile güçlü şifre oluşturup oluşturduğunuz şifreleri de güvenli bir şekilde yönetebilirsiniz. Bu şifre yönetme araçları sayesinde şifre unutma gibi sorunlar da ortadan kalkmış olur.

Exit mobile version