Logitech G231 Prodigy oyuncu kulaklığı

Logitech g231

Gelişmiş teknik özellikleriyle profesyonel ve amatör tüm oyun tutkunlarını tatmin edecek bir kulaklık olan Logitech G231 Prodigy, kulaklık alışverişinizde kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir model. Ürünün detaylarına birlikte bakalım.

Logitech G231 Prodigy özellikleri ve fiyatı

1.6 inç ebatlarında stereo neodimyum sürücülere sahip olan G231, düşük frekanslı sesleri duyurma konusunda oldukça başarılı bir ürün. Aynı hassasiyetle çalışan kaliteli bir mikrofona sahip olan ürünün mikrofunu dilerseniz katlanabilip gizlenebiliyor. 2 metre boyunda tasarlanmış kablosu üzerinde bulunan ses kontrolcüsü yardımıyla kulaklık ve mikrofon ses ayarlarını hassas bir şekilde yapabildiğiniz kulaklık, 90 derece döndürülebilen yapısı sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir ürün.

Logitech g231

Apple’ın sonu Nokia gibi mi olacak?

Ergonomiyi üst düzey performansla buluşturan G231 oyuncu kulaklığı sadece 255 gramlık bir ağırlığa sahip. Ürün siyah-turuncu renk seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Konforlu, yumuşak ve terletmeyen özel bir kumaş kaplamasına sahip olan G231 oyuncu kulaklığı ülkemizde 299 tl’den satışa sunuluyor.

Exit mobile version