LG W11 akıllı telefon, Google Play Console’da listelendi

LG, şirketin W serisinde bütçe odaklı bir cihaz olan LG W11 olarak bilinen yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Cihaz, Google Play Console listesinde, temel özelliklerinden bazılarını ortaya çıkaran Google Play Destek listesiyle birlikte görüldü. Liste, akıllı telefonun LM-K310IM model numarasıyla geleceğini gösteriyor. Aynı model numarası daha önce FCC sertifika web sitesinde de yer alıyordu. O zamanlar, LG K31’ler olduğu tahmin ediliyor. Sertifika, LG cihazının çift kamera kurulumu, 3.900mAh pil ve daha fazlası gibi özelliklerle geldiğini ortaya koydu. Yaklaşan LG W11 akıllı telefon için Google Play Console listesine daha yakından bakalım.

LG W11’İN GOOGLE PLAY CONSOLE’DA BELİRTİLEN ÖZELLİKLERİ

LG W11, Play Console listesinde görünerek bazı önemli ayrıntıları ortaya çıkardı. Telefon Neo11LM model numarası ile gelecekken, Play Support Listing ise LM-K310IM model numarasıyla geleceğini ortaya koyuyor. Liste ayrıca, LG W11’in ön tarafında bir su damlası çentiğine benzer kameraya sahip olacağını belirten akıllı telefonun bir görüntüsünü de sergiliyor. Sağ panelde güç açma / kapama düğmesi ve ses kontrolleri bulunurken, sol tarafta ise özel bir Google Assistant tuşu olacağı ifade ediliyor.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro Ön Satışta Çıktı

LG W11’İN DİĞER ÖZELLİKLERİ

LG W11 Google Play Console listesi, MediaTek Helio P22 yonga seti tarafından destekleneceğini gösteriyor. Grafik açısından, telefon 650MHz’de saat hızına sahip PowerVR GE8320 GPU’yu donatıyor. Ekran çözünürlüğü, 280PPI piksel yoğunluğu ile 720×1600 piksele sabitlenmiştir. Liste ayrıca telefonun Android 10’da çalışacağını ve 3GB RAM’e sahip olacağını gösteriyor.

Akıllı telefon, LM-K310IM model numarasıyla gelebileceğini ortaya çıkaran Play Support listesinde de yer aldı. LG K31 olduğu tahmin edilen FCC web sitesinde daha önce aynı model numarasına sahip bir LG akıllı telefon ortaya çıktı. Telefonun aslında LG K31s değil LG W11 olduğu görüldü.

FCC sertifikası, akıllı telefonun sol üst köşesinde bulunan arka panelde çift kamera kurulumuyla birlikte geldiğini ortaya koyuyor. Telefon, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama ile birlikte MediaTek Helio P22 yonga setinden güç alacak. Akıllı telefonda Mikro USB bağlantı noktası ile birlikte 3,5 mm ses jakı olacağı belirtildi.

 

Exit mobile version