LG şeffaf OLED ekranlı kapılar üretecek

LG, pek çok farklı ürün için ekranlar üretiyor. Ancak bunun OLED kapılar dünyasına yayıldığını görmemiz çok uzun sürmeyecek. Evet, bunu doğru okudunuz. Çünkü bugün LG şeffaf, otomatik OLED kapılar üretmek için Assa Abloy Giriş Sistemleri ile işbirliği yaptığını duyurdu. LG, bu kapıların şirketin kurumsal müşterilerine ne zaman sunulacağına dair herhangi bir bilgi vermemiş olsa da, LG ve Assa Abloy’un ilk OLED kapısını bu hafta sonra açmayı planladıklarını biliyoruz.

Bu, teknik olarak LG’nin burada bir duyuru yapmaktan suçlu olduğu anlamına geliyor. LG’nin bugün yaptığı duyuruda, bu yeni ürünün “LG’nin Şeffaf OLED tabelasını (model 55EW5G) ve SuperSign yazılım tabanlı entegre içerik yönetimi çözümünü Assa Abloy tarafından yapılan otomatik cam kayar kapılar ile birleştirdiğini” söylüyor.

Google Maps ile bir telefonla Street View fotoğrafları oluşturun

Açıkçası, şeffaf bir OLED kapısı bir dizi uygulama ile birlikte gelir. Böyle bir uygulama, işletmeleri mağazalara giderken müşterileri selamlamak için kullanabilir. LG ayrıca kapıların “çalışanlarla iletişim kurmak” için kullanılabileceğini söylüyor. Ancak bu genel olarak daha az olası bir uygulama gibi görünüyor. Sonra, elbette, bu kapılar için en bariz kullanım alanı ne olabilir: Reklam.

Kapılar şeffaf olduğu için insanlar arkalarında neler olduğunu görmeye devam ediyor. LG bunun arka planda olanları bütünleştiren reklamcılık için oldukça benzersiz bir fırsat sunduğunu söylüyor. Kapılar temperli camla donatılacak, bu da hassas OLED ekranlar kullanmalarına rağmen dayanıklı olmaları gerektiği anlamına geliyor.

LG ve Assa Abloy, bu yeni ürünle “özel ticari uygulamaları” hedeflediklerini söylüyorlar. Bu nedenle maalesef eviniz için bir tane alamayacaksınız. LG ve Assa Abloy şeffaf OLED kapıları hakkında daha fazla bilgi paylaştığında size haber vereceğiz. Bu yüzden bizi izlemeye devam edin.

LG’nin duyurusu, bu yüksek kaliteli kapıların işletmeler için ne zaman kullanılabilir olabileceğine dair pek bir fikir vermiyor. Ancak şeffaf OLED teknolojisinin kullanılmaya başlandığı düşünüldüğünde, dünyanın en çökmekte olan alışveriş merkezlerini dekore etmekten çok uzak olamazlar.

Exit mobile version