LG Optimus ile 3 boyutlu oyunlar elinizde!

Yeni LG Optimus 3D dünyanın lider mobil video oyun geliştiricilerinden Gameloft işbirliğinde, 3 Stereoskopik 3D oyunu Türkiye”deki kullanıcıların beğenisine sunuyor

Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG Electronics (LG)”in geliştirdiği dünyanın ilk çift çekirdek, çift kanal ve çift bellek özelliğine sahip akıllı 3D cep telefonu LG Optimus 3D, stereoskopik 3D oyunlar ile mobil eğlencede yeni bir çağ açıyor. Yeni LG Optimus 3D, dünyanın lider mobil video oyun geliştiricilerinden Gameloft işbirliğinde, Lets Golf 2, Nova, Asphalt 6 adlı 3 Stereoskopik 3D (S-3D) oyunu tam sürüm olarak Türkiye”deki kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Yeni Stereoskopik 3D (S-3D) oyunlarla ilgili konuşan LG Electronics Mobil İletişim İş Birimi”nin Başkanı ve CEO”su Dr. Jong-seok Park, “Günümüzün akıllı telefonları taşınabilir oyun cihazlarının en iyilerine rakip olabilecek güçte ve biz de bunu LG Optimus 3D ile kanıtlıyoruz. LG olarak, taşınabilir eğlencede bir sonraki kaçınılmaz adımın 3D olduğuna inanıyoruz; bu nedenle Optimus 3D ve Gameloft”un inanılmaz oyunlarıyla bu yarışa hevesle katılıyoruz” dedi.

 

LG Optimus 3D, aynı anda birden fazla iş yaparken, film seyrederken veya grafik ağırlıklı oyunlar oynarken daha yüksek bir performansa olanak tanıyan Tri-Dual konfigürasyonu (çift çekirdek, çift kanal ve çift bellek) sayesinde akıllı telefon deneyimini yepyeni bir alana taşıyor.
 

LG”nin bu akıllı telefonu, 3D işlevselliğinin gündelik hayatın her anında kullanılabilmesi bakımından da ileriye doğru atılmış önemli bir adımı simgeliyor. Kullanıcılar özel gözlüklere gerek duymaksızın içerikleri kaydedip anında üç boyutlu olarak izleyebiliyor.

 

 

3D Deneyimi: 3D Kayıt-İzleme-Paylaşma
LG”nin 3D konsepti, 3D teknolojisini yeni bir icat olmaktan çıkarıp pratik bir araca dönüştürüyor. Optimus 3D ile kayıt, izleme ve paylaşma hem daha hızlı, hem de daha kullanışlı; üstelik gözlük kullanma zahmeti olmaksızın çok daha keyifli. LG”nin bu en yeni akıllı telefonu, 3D video dengeleme teknolojisi ve kayıt esnasındaki sarsıntıları otomatik olarak düzelten gerçek zamanlı yanlış hiza düzeltme algoritması sayesinde, kullanıcıların üstün kaliteli 3D içerikler çekmesine olanak tanıyor. Akıllı telefonun geniş görüntüleme açısı ise, video – film izlemeyi çok daha kolay ve konforlu hale getiriyor.
 

4.3 inç WVGA ekran, 2D”de 1080 piksele, 3D”de ise 720 piksele varan parlak ve titreşimsiz HD görüntüler sunuyor. özel bir yazılım, 2D fotoğraf ve video içeriklerinin 3D”ye gerçek zamanlı dönüştürülebilmesine olanak tanıyor. İki boyutlu oyunların dönüştürülmesini sağlayacak ücretsiz bir yazılım yılın üçüncü çeyreğinde indirilebilecek ve kullanıcıların çok çeşitli multimedya içeriklerin keyfini çıkarmasına olanak tanıyacak. Kameraya alınan 3D içerikler, bir HDMI 1.4 bağlantı aracılığıyla 3D televizyonlarla paylaşılabilirken, telefon aynı zamanda, DLNA Certified™ (DLNA Sertifikalı) herhangi bir cihaza içerik gönderebiliyor olacak. Ayrıca, kullanıcılar YouTube”un özel 3D kanalına (www.youtube.com/3D) 3D içerik yükleyip oynatabiliyor.
 

LG Optimus 3D, Avrupa”nın ardından, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde dünyanın 60″tan fazla ülkesinde piyasada bulunabilecek.
 

 

Exit mobile version