LG döndürülebilir ekranlı laptop çıkarmayı planlıyor

LG çalışmalarında 17 inç ekran boyutu kadar büyük sunabilen katlanabilir bir laptop var gibi görünüyor. Güney Koreli şirket henüz resmi bir açıklama yapmasa da, katlanabilir dizüstü bilgisayar için bir patent başvurusu çevrimiçi olarak yayınlandı. Dizüstü bilgisayar ayrıca, gelişmiş bir taşınabilirlik sağlamak için katlanabilir bir klavyeye ve dokunmatik yüzeye sahip görünüyor. LG, bir süredir döndürülebilir ekranlar geliştiren önemli üreticilerden biridir. Bununla birlikte, Oppo ve TCL gibi şirketler de yeni nesil akıllı telefonlar oluşturmak için döndürülebilir ekranlarla şanslarını deniyor.

LG LAPTOP İLE İLGİLİ BAZI ÖZELLİKLER

Root My Galaxy tarafından bildirilen habere göre, LG’nin katlanabilir dizüstü bilgisayar patenti 13.3 ve 17 inç boyutlar arasında açılabilen bir ekrana sahip gibi görünüyor. Kaydırıldığında ses çubuğu olarak görünür. Ayrıca, klavyenin yanında bir güç düğmesi taşıyan sıradan dizüstü bilgisayarların aksine, dizüstü bilgisayarın bir tarafında bir güç düğmesi olduğu görülüyor.

Döndürülebilir dizüstü bilgisayar, çevrildiğinde web kamerasını gizler gibi görünüyor. Bağlı klavyeden herhangi bir destek gerektirmeden kendi başına durabilen bir kene ekran tamburu ile birlikte geliyor.

Asus ROG RX Optik Anahtarlara Sahip Yeni Gaming Klavyesini Duyurdu!

LG sürpriz bir Laptop çalışması yapıyor!

LG ayrıca, ikiye katlanabilen katlanabilir dizüstü bilgisayarda klavye ve dokunmatik yüzey sunuyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, verilen giriş donanımının, kullanıcıları rahatlatmak için standart bir boyutta olduğu görülmektedir.

Katlanabilir dizüstü bilgisayarla ilgili ayrıntılar LG tarafından onaylanmamıştır. Patentin ticari bir ürün için değil, sadece bir konsept ile ilgili olması oldukça olasıdır.

Bununla birlikte, LG, CES 2016’da 18 inçlik bir katlanabilir OLED ekran oluşturma yeteneklerini sergiledi. Şirket ayrıca 65 inç UHD OLED ekranını Ocak ayında tanıttı. Bu gelişme, geçen yıl katlanabilir bir OLED TV’nin çıkmasına yardımcı oldu.

LG KATLANABİLİR AKILLI TELEFON ÜRETEBİLİR

LG, önümüzdeki yıl piyasaya çıkabilecek olan katlanabilir akıllı telefonunu geliştirmek için de söylenti değirmeninde. Rollable akıllı telefonun kod adı “Project B” olan planlarda olduğu söyleniyor, ancak buna LG Rollable denebilir. Bu haftanın başlarında Oppo, Oppo X 2021 konsept telefonunu döndürülebilir OLED ekranlı tanıttı.

Exit mobile version