Lenovo oyun telefonu Legion Pro 2 yakında çıkıyor

Bugün, Lenovo’nun Çin’deki cep telefonu departmanının genel müdürü Jinge, yeni nesil Lenovo Legion Pro 2 cep telefonunu ısıtmaya başladı ve şu ifadelerle bu yeni akıllı oyun telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

E-spor cep telefonu Legion olarak adlandırıldığında, temelde her ne pahasına olursa olsun nihai malzeme birikimi, oyun deneyiminin nihai arayışını gerçekleştirmek için endüstri sözleşmelerine kolayca ve düzgün bir şekilde bağlanmayan tasarım. Bu bahar çok hareketli, çok yakında geliyoruz!

Youtube ebeveynlere müjdeli haberi verdi

Qualcomm, Snapdragon 888 konferansında Asus, Black Shark, Lenovo, LG, Meizu, Motorola, Nubia, Realme, OnePlus, OPPO, Sharp, Vivo, Xiaomi ve ZTE dahil olmak üzere ilk ticari satıcı grubunu duyurdu.

LENOVO LEGION PRO 2 ÖZELLİKLERİ

Lenovo’nun Snapdragon 870 ile donatılmış cep telefonu piyasaya sürüldü ve yalnızca Lenovo’nun Snapdragon 888 ile donatılmış amiral gemisi telefonunun ortaya çıkmasını bekliyor. Yaklaşan Lenovo Legion oyun telefonu, Lenovo’nun ilk Snapdragon 888 modeli olacak. Oyun telefonunun ısı yayma tasarımı, performansına bazı yeni özellikler getirebilir.

Lenovo, geçtiğimiz Temmuz ayında Qualcomm Snapdragon 865 Plus işlemci, 16 GB’a kadar bellek ve 512 GB depolama alanı ile donatılmış Lenovo Legion Pro’yu piyasaya sürdü. Ekran boyutu 6,65 inç, 19,5: 9 oran, FHD OLED ekran ve 144 Hz yenileme hızına sahip. Lenovo, bu telefonun sıvı soğutma ve bakır borulu ısı dağıtımı kullandığını söyledi. Çift 2500 mAh pil ile donatılmıştır ve 10 dakikada% 50’ye kadar şarj edilebilen 90W hızlı şarjı destekler.

Lenovo Legion Pro, yalnızca özçekimler için değil aynı zamanda canlı oyunlar için de kullanılabilen 20 MP pikselli bir yan açılır kamera kullanıyor. Ana arka kamera f / 1.72 diyafram açıklığına sahip 64MP’dir ve ayrıca 16MP geniş açılı kamera da vardır.

Exit mobile version