Lego Star Wars Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Lego Star Wars güncellemesi, Darth Vader'ın Venator'ı dahil 4 yeni başkent gemisi ekliyor. Ayrıca bu gemilerde bulabileceğiniz 34 yeni Kyber yapım parçası olacak.

Lego Star Wars: Skywalker Saga geçen ay birden fazla platformda piyasaya sürüldü. Filmlerin hayranlarına dokuzunu da Lego formunda oynama fırsatı verdi. Oyun inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtladı. Oldukça az sayıda olan Lego oyunları için her türlü rekoru kırdı. Şimdi The Skywalker Saga’nın ilk güncellemesi geldi. Çok çok uzaktaki bir galaksiyi keşfedenlere yapacak daha çok şey veriyor.

Lego Star Wars Güncellemesi ile 34 Yeni Kyber Alıyor

Oyunun en büyük satış noktası açıkça Star Wars hikayesini oynama yeteneği olsa da Anakin’in Darth Vader olmasını izlemekten ve ardından Luke’a babası olduğunu açıklamaktan daha yapacak çok şey var. Bulunacak yüzlerce karakter ve keşfedilecek 1000’den fazla Kybricks var. 1.0.4 güncellemesi aslında oyuna daha fazla Kybricks ekliyor. The Skywalker Saga’yı 1200’e tamamlamak için bulmanız gereken sayıyı artırmış gibi görünen 34 yeni Kyber yapım parçası bulunuyor.

Bu 34 ek parça henüz dokuz filme dağılmadı. Güncellemenin getirdiği dört yeni Capital Ship karşılaşması aracılığıyla bulunabilirler. Fulminatrix, Home One, Invisible Hand ve belki de en heyecan verici olanı Darth Vader’s Venator. Vader’ın ikonik gemisini yerleştirmek için mücadele ediyorsanız; bu orijinal üç film sırasında Sith Lord’un zamanının çoğunu üzerinde geçirdiği Yıldız Destroyer’dır.

İşte Yeni Güncelleme ile Oyunda Görülecek Yenilikler

Söylemeye gerek yok. Vader’ın gemisini daha fazla keşfetme ve Kybricks için gemide aşağı yukarı avlanma yeteneği, Star Wars hayranları için heyecan verici. Bunun dışında, yeni güncellemeyle ilgili olarak bildirilecek fazla bir şey yok. Karşılaşacak kadar şanssız olmadıkça muhtemelen farkında bile olmayacağınız birkaç sorun bulunuyor. Maz, şimdi düzeltilen sorunlardan biri olan ‘Direnişin Dostları’ öykü görevine devam etmek için Takodana’da bulunmuyor.

Epic Star Wars Evreninden Farklı Bir Yerde

Epic, şu anda inanılmaz derecede yoğun bir Star Wars evreninin başka bir yerinde, Obi-Wan Kenobi’nin Disney+ serisinin ilk çıkışı için tam zamanında Fortnite’a ekleneceğini açıkladı. Gelecekte Disney’e gelecek bir başka Star Wars dizisi olan Ahsoka için de çalışmalar başladı. Ayrıca Jedi: Fallen Order 2 ile ilgili bazı resmi haberler için bekleme devam ediyor.

Exit mobile version