Korku oyunu The Medium ertelendi

Layers of Fear and Observer geliştiricisi Bloober Team, yaklaşan üçüncü şahıs psikolojik korku oyunu The Medium oyunun çıkış tarihini erteledi. Bu, şimdi ilk olarak açıklanan çıkış tarihi olan 10 Aralık yerine gelecek yıl 28 Ocak’ta Xbox Series X / S ve PC’ye gelecek.

Medium, oyuncuları, yıllarca süren işkenceye cevaplar bulmak için terk edilmiş bir otele seyahat eden, bir çocuğun cinayetinin hayallerinin peşini bırakmayan bir kadın olan psişik olarak yetenekli Marianne olarak rol alıyor. Üçüncü şahıs, yarı sabit kamera perspektifi Bloober için bir ilktir. En azından kısmen efsanevi korku dizisi Silent Hill’den esinlenmiştir. Hatta stüdyo besteci Akira Yamaoka’yı film müziğine katkıda bulunmaya çağırır.

BLOODBORNE PS5’TE 60FPS OLMAYACAK

Cyberpunk 2077’nin yeni çıkış tarihi ve birçok endüstrinin planlarını giderek daha fazla tehlikeye atan koronavirüs ile Polonyalı stüdyo Bloober Ekibi, The Medium’un lansmanını ertelemek zorunda kaldı.

BLOOBER, THE MEDIUM İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Bloober ekibi “Dikkatli bir değerlendirmeden sonra zor kararı verdik: The Medium’un lansmanını 28 Ocak 2021’e ertelemek. Kolay bir seçim olmadı. Ancak Polonya’daki COVID-19 durumu ve piyasadaki diğer oyunların mevcut programı nedeniyle yapıldı. Ekip, bugüne kadar yaşadığımız en önemli, hırslı ve korkutucu deneyimi sunmaya kararlıdır. Ek geliştirme süresi, oyunu daha da geliştirmemize olanak tanıyacak. Bu da interaktif psikolojik korku üzerine yenilikçi yaklaşımımızı sunmamızı sağlayacak. Bu gecikmenin sizinle bilgi paylaşmamızı engellemeyeceğinden emin olabilirsiniz. Yakında The Medium’un büyük gizeminin birkaç katmanını daha çözmemizi bekleyebilirsiniz. Bizi izlemeye devam edin ve güvende olun.” ifadelerini kullandı.

THE MEDIUM STEAM’DE İNDİRİMDE

Sony’nin PS5’inden farklı olarak herhangi bir ev ayrıcalığı olmadan gelmenin yanı sıra, Microsoft’un Xbox Series X ve Xbox Series S, uzun süredir beklenen kataloğundaki tek ikinci taraf münhasırlığını da kaybediyor. Steam platformundaki PC sürümünün şu anda % 10 indirimi (41,99 Euro yerine 37,79 Euro) olduğunu unutmayın. Son olarak psikolojik korku oyunu Xbox Game Pass’te de satışa sunulacak.

Exit mobile version